O frontman των Possessed περπατάει ξανά έπειτα από 32 χρόνια

Ο Jeff Becerra είχε καθηλωθεί σε αμαξίδιο έπειτα από πυροβολισμούς σε απόπειρα ληστείας

20/09/2021 @ 11:41

Ο Jeff Becerra, ο σπουδαίος frontman των θρυλικών Possessed, με video που κοινοποίησε σε διαδικτυακό του λογαριασμό αποκάλυψε πως κατάφερε να περπατήσει ξανά, αξιοποιώντας προσθετικά ρομποτικά μέλη.

Ο Becerra, είχε τραυματιστεί σε απόπειρα ληστείας το 1989, δεχόμενος σφαίρες οι οποίες προκάλεσαν την παράλυσή του από το στήθος και κάτω, γεγονός που, πέραν της καθήλωσης του σε αναπηρικό αμαξίδιο οδήγησε και στην οριστική διάλυση του πρωτοποριακού extreme metal σχήματος.

Με μήνυμά του όμως το περασμένο Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, ο τραγουδιστής μοιράστηκε το γεγονός της πραγματοποίησης μερικών βημάτων στα πλαίσια φυσικής θεραπείας, συνοδεύοντας το ντοκουμέντο με μήνυμα που εξέφραζε την χαρά του για το γεγονός.

Υπενθυμίζεται πως ο Becerra προχώρησε σε επανασύσταση των Possessed το 2007, κυκλοφορώντας μάλιστα το 2019 το πρώτο τους άλμπουμ έπειτα από 33 χρόνια, το εξαιρετικό "Revelations Of Oblivion".

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking μπορείτε να ανατρέξετε τόσο στην ανταπόκριση της ιστορικής πρώτης συναυλίας τους επί ελληνικού εδάφους το 2016, όσο και στη συνέντευξη που παραχώρησε ο ντράμερ του σχήματος, Emilio Marquez στον Γιάννη Δούκα με αφορμή την συγκινητική δισκογραφική επιστροφή των death metal ηρώων.

  • SHARE
  • TWEET