Πληροφορίες για τον επερχόμενο δίσκο των Pain Of Salvation

Ακούστε ένα μικρό δείγμα από το "Panther"

24/06/2020 @ 16:29

Σταθερά στο προσκήνιο της progressive rock και metal σκηνής για σχεδόν τρεις δεκαετίες και μια από της πιο επιτυχημένες live μπάντες του μοντέρνου rock, οι Σουηδοί Pain Of Salvation επιστρέφουν με ένα νέο στούντιο δίσκο με τίτλο "Panther", ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου, από την InsideOutMusic.

Στo “Panther”, διάδοχο του “In The Passing Light Of Day” του 2017, την ηχογράφηση, μίξη και παραγωγή ανέλαβε ο Daniel Gildenlöw μαζί με τον Daniel Bergstrand (In Flames, Meshuggah, Devin Townsend), ενώ το εικαστικό μέρος ανέλαβε ο André Meister.

O Daniel Gildenlöw σχολίασε σχετικά με το νέο δίσκο: «Η δημιουργία του "Panther" μας πήρε πάνω από 2 χρόνια. Ένιωσα την ανάγκη να διευρύνω τα όρια, τόσο μουσικά όσο και ηχητικά. Η προσέγγιση της μουσικής από διαφορετικές οπτικές, χωρίς να χάνεται η κύρια ταυτότητα της μπάντας. Στιχουργικά συμπτωματικά ταιριάζει περισσότερο από ποτέ με τη σύγχρονα συμβάντα. Όταν κοιτάζω τις εξαιρετικές ζωγραφιές που ταίριαξαν στο concept, μπορώ μόνο να πω ότι είμαι υπερβολικά χαρούμενος για το πως εξελίχθηκαν όλα. Ανυπομονώ να μοιραστώ το άλμπουμ με όλους σας».

Πάρτε μια μικρή γεύση από το νέο δίσκο εδώ

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο και το traklist του "Panther".

pain-of-salvation-panther-cover

1. Accelerator
2. Unfuture
3. Restless Boy
4. Wait
5. Keen To A Fault
6. Fur
7. Panther
8. Species
9. Icon

  • SHARE
  • TWEET