Νέα τραγούδια και video από Till Lindemann, Varathron, Witherfall και Jon Voyager

Ακούστε το "Hegemony Of Chaos" και δείτε τα video των "Sport Frei", "Insidious" και "360"

28/10/2023 @ 15:54

Ενώ η Ελλάδα περιμένει την προπώληση των εισιτηρίων και την ανακοίνωση του χώρου για τη μεγάλη συναυλιακή επιστροφή των Rammstein, ο frontman Till Lindemann έδωσε στη δημοσιότητα το video clip του "Sport Frei", τελευταίου single από το επερχόμενο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο "Zunge" που κυκλοφορεί στις 3 Νοεμβρίου.


Μετά τις βασικές πληροφορίες για το επερχόμενο "The Crimson Temple", οι Varathron διαθέτουν για ακρόαση το εξάλεπτο "Hegemony Of Chaos", ενώ έχουν ανοίξει και οι προ-παραγγελίες για τα διαφορετικά φορμάτ του νέο άλμπουμ. Το κορυφαίο εγχώριο black metal σχήμα θα εμφανιστεί ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο με special guests τους Deviser.


Έχοντας προκαλέσει αίσθηση το 2021 με το "The Curse Of Autumn", οι Jake Dreyer (πρώην Iced Earth) και Joseph Michael (Sanctuary) διαθέτουν το video του "Insidious", πρώτου single από το επερχόμενο, τέταρτο και άτιτλο ακόμη full-length άλμπουμ των Witherfall, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024.


Μετά τα "Undecided" και "Call Me When You're Drunk", ο Jon Voyager διαθέτει το lyric video του "360". Πρόκειται για το τρίτο δείγμα από το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του frontman των Need με τίτλο "Monsters" που κυκλοφορεί την ερχόμενη Παρασκευή 3 Νοεμβρίου από την One Little Victory Records.

  • SHARE
  • TWEET