Νέα τραγούδια και video από Haken, Deep Purple, Night Demon και Toehider

Animation video από τους Haken, video clip από τους Deep Purple, lyric video από Night Demon και Toehider

02/05/2020 @ 19:53

Μετά τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ "Virus" και το το πρώτο single "Prosthetic", οι Haken διαθέτουν το animation video του τραγουδιού "Canary Yellow", κινούμενοι σε μια πιο εναλλακτική κατεύθυνση, καθότι μεγάλοι οπαδοί καλλιτεχνών όπως οι Radiohead, οι Elbow και ο Peter Gabriel.

Οι Deep Purple έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ "Whoosh!" και το πρώτο single "Throw My Bones", μετέθεσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 7 Αυγούστου λόγω του εκτεταμένου lockdown και επιστρέφουν με το video clip του τραγουδιού "Man Alive", που περιλαμβάνει μερικές εντυπωσιακές εικόνες.

Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του "Empires Fall", οι Night Demon επανέρχονται με νέο επτάιντσο single, χωρίς όμως να έχουν προγραμματίσει ακόμη την κυκλοφορία νέου δίσκου. Το "Kill The Pain", για το οποίο διατίθεται το αντίστοιχο lyric video, θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο με b-side το "100 MPH" των Cirith Ungol, όπου ο Jarvis Leatherby μοιράζεται τα φωνητικά με τον Tim Baker.

Οι Αυστραλοί Toehider του ιδιαίτερα ταλαντούχου Mike Mills έχουν έτοιμο τον διάδοχο του "Good". O νέος δίσκος φέρει τον επίσης εύσχημο τίτλο "I Like It!", κυκλοφορεί την 1η Ιουνίου και μετά το lyric video του πρώτου single "He's There...And Then He Does THAT!", διαθέτουν ένα ακόμη lyric video, αυτή τη φορά για το "Concerning Lix & Fairs".

  • SHARE
  • TWEET