Νέο άλμπουμ και video για τους «λεοντόκαρδους» Riot V

To "Heart Of A Lion" είναι το δεύτερο κομμάτι που διατίθεται μέσα από το επερχόμενο "Armor Of Light"

30/03/2018 @ 13:14

Οι Riot V πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε τέσσερις εβδομάδες το δεύτερό τους δίσκο (και συνολικά, δέκατο έκτο) με τίτλο "Armor Of Light", και μετά το lyric video για το εναρκτήριο "Victory" διαθέτουν το video clip του "Heart Of A Lion".

Μπορείτε να το δείτε εδώ, μέσω του YouTube καναλιού της Nuclear Blast Records, νέας δισκογραφικής στέγης των Αμερικανών. Την παραγωγή του δίσκου επιμελήθηκε ο Chris 'The Wizard' Collier και το εξώφυλλο φιλοτέχνησε ο Mariusz Gandzel.

Μετά τον θάνατο του αείμνηστου Mark Reale το 2012 και την αποχώρηση των Tony Moore και Bobby Jarzombek, τους «παλιούς» Don Van Stavern και Mike Flyntz πλαισίωσαν ο Nick Lee στις κιθάρες, o Todd Michael Hall στα φωνητικά και ο Frank Gilchriest στα τύμπανα.

Το συγκρότημα συνέχισε υπό το όνομα Riot V μετά από την προτροπή του πατέρα του Reale, κυκλοφορώντας τον Αύγουστο του 2014 το εξαιρετικό "Unleash Τhe Fire", και τα τελευταία χρόνια έχει επισκεφθεί τρεις φορές την χώρα μας για συναυλίες, με την πιο πρόσφατη να καταγράφεται τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ενόψει της κυκλοφορίας του "Armor Of Light" στις 27 Απριλίου, μπορείτε να διαβάσετε εδώ τις πρώτες εντυπώσεις μας για το δίσκο, όπως κατεγράφησαν μετά την ακρόαση έξι κομματιών την ημέρα που οι Αμερικανοί εμφανίστηκαν στο Κύτταρο, στα πλαίσια του πρώτου Into Battle Festival.

"Armor Of Light" Tracklist:

01. Victory 
02. End Of The World 
03. Messiah 
04. Angel's Thunder, Devil's Reign 
05. Burn The Daylight 
06. Heart Of A Lion 
07. Armor Of Light 
08. Set The World Alight 
09. San Antonio 
10. Caught In the Witches Eye 
11. Ready to Shine 
12. Raining Fire

  • SHARE
  • TWEET