Οι νέες κυκλοφορίες της 1ης Μαΐου 2020

To "Black Metal" των Witchcraft και εννέα ακόμη άλμπουμ που βγαίνουν σήμερα στην αγορά

01/05/2020 @ 12:38

Οι Witchcraft του Magnus Pelander κυκλοφορούν το έκτο τους άλμπουμ με τίτλο "Black Metal". Στις σελίδες του Rocking βρίσκεται ήδη η κριτική από τον Χρήστο Καραδημήτρη.

Το δεύτερο ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ των Βρετανών stoner metallers Orange Goblin φέρει τον τίτλο "Rough & Ready, Live & Loud" και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τραγούδια από την εμφάνισή τους στην Αθήνα και το Fuzz Club τον περασμένο Σεπτέμβριο.

To "Cosmic Ritual Supertrip" είναι το όγδοο άλμπουμ των Ιταλών heavy psych stoner rockers Black Rainbows και περιλαμβάνει 12 ολοκαίνουρια τραγούδια.

"Solitude Ιn Madness" ονομάζεται ο νέος δίσκος των Πολωνών death thrashers Vader, με την παραγωγή να επιμελείται ο κιθαρίστας των Stampin' Ground, Scott Atkins.

To supergroup των Umbra Vitae αποτελείται από τους Jacob Bannon (Converge), Mike McKenzie (The Red Chord), Sean Martin (πρώην Hatebreed, Twitching Tongues), Greg Weeks (Red Chord) και Jon Rice (Uncle Acid, πρώην Job for a Cowboy). Σε παραγωγή του περίφημου Kurt Ballou κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους "Shadow of Life".

Το εμβληματικό "V" χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί thrashers Havok για τον τίτλο του πέμπτου τους δίσκου, που διαδέχεται στην δισκογραφία τους το προ τριετίας "Conformicide".

Οι Γερμανοί Bonfire κυκλοφορούν το "Fistful Of Fire", κινούμενοι χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα στα γνώριμα μονοπάτια του μελωδικού hard 'n' heavy.

Μετά την προπέρσινη επανεκτέλεση του "Twin Fantasy", οι Αμερικανοί indie rockers Car Seat Headrest επιστρέφουν στην δισκογραφία με το "Making a Door Less Open".

Οι Austra της Katie Stelmanis από το Τορόντο του Καναδά κυκλοφορούν το "Hirudin" κινούμενοι μεταξύ άλλων στον χώρο της synthpop, της dreampop και της indietronica.

Ο Damien Jurado κατάγεται από το Seattle και έχει έτοιμο το "What's new, Tomboy?", ένα ακόμη άλμπουμ στο χαρακτηριστικό singer/songwriter ύφος του.

  • SHARE
  • TWEET