Οι νέες κυκλοφορίες της 2ας Ιουλίου 2021

Δειλό ξεκίνημα στο δεύτερο μισό του χρόνου με αξιοσημείωτες ωστόσο περιπτώσεις

02/07/2021 @ 16:46

Year Of No Light - "Consolamentum"
Επιτέλους επέστρεψαν για να αποδείξουν την αξία τους. Ο καλύτερος instrumental post-metal δίσκος της εποχής.

At The Gates - "The Nightmare Of Being"
Έβδομο συνολικά studio άλμπουμ και τρίτο μετά την επανένωση για τους σπουδαίος Σουηδούς melodic death metallers, με πρώτο single το "Spectre Of Extinction" και δεύτερο το "The Paradox".

Bobby Gillespie And Jehnny Beth - "Utopian Ashes"
Ντεμπούτο για την συνεργασία του mastermind των Primal Scream και της frontwoman των Savages, με την συμμετοχή του συνεργάτη της Beth, Johnny Hostile στο μπάσο και τριών μελών των Primal Scream (Andrew Innes - κιθάρα, Martin Duffy - πιάνο και Darrin Mooney - τύμπανα).

Born Of Osiris - "Angel Or Alien"
Έκτος studio δίσκος για το progressive deathcore σχήμα από το Σικάγο, με προπομπό single το "White Nile" που ακολουθήθηκε από το video clip του ομότιτλου "Angel Or Alien".

Mourn The Light - "Suffer, Then We’re Gone"
Ολοκληρωμένο ντεμπούτο μετά από μια σειρά singles για το heavy/doom σχήμα από το Connecticut, που απευθύνεται στους φίλους των Candlemass, The Obsessed και Saint Vitus.

Felled - "The Intimate Earth"
Επίσημο, ολοκληρωμένο ντεμπούτο και για το neofolk/black metal σχήμα των συζύγων Jenn Grunigen και Cavan Wagner από τα βορειοδυτικά των Ηνωμένων Πολιτειών, που συστήθηκαν στο κοινό με το όνομα Moss Of Moonlight στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.

Lost In Grey - "Under The Surface"
Τρίτο άλμπουμ για το εξαμελές συμφωνικό ή θεατρικό metal σχήμα από την χώρα των χιλίων λιμνών, με video clip για τα κομμάτια "Souffrir", "Waves" και "Varjo".

Mannveira - "Vitahringur"
Μετά το EP "Von Er Eitur" το 2014 και ένα split με τους Καναδούς Ellorsith το 2016, οι Ισλανδοί blacksters έχουν έτοιμο το full-length ντεμπούτο τους.

Romper - "Romper" (EP)
Με τέσσερα κομμάτια συνολικής διάρκειας δέκα λεπτών μας συστήνεται το γυναικείο garage/alt rock σχήμα από την ιδιαίτερη πατρίδα των Cirith Ungol και των Night Demon.

Hammers Of Misfortune - "The Bastard" (Reissue)
Διατίθεται για πρώτη φορά σε βινύλιο από την Cruz Del Sur Music το περίφημο ντεμπούτο των Καλιφορνέζων progressive metalllers από το 2001.

Όπως κάθε εβδομάδα, βρίσκετε στον λογαριασμό του Rocking στο Spotify επιλογές από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας.

  • SHARE
  • TWEET