Οι At The Gates αποκαλύπτουν τον νέο τους δίσκο

Όλες οι πληροφορίες για τη δισκογραφική επιστροφή των Σουηδών

01/04/2021 @ 18:18

Οι σπουδαίοι Σουηδοί death metallers At The Gates αποκάλυψαν την άφιξη του νέου τους άλμπουμ.

Ο διάδοχος του προ τριετίας "To Drink From The Night Itself" θα ονομάζεται "The Nightmare Of Being" και θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουλίου μέσω της Century Media.

Η μπάντα, που είχε ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις πριν λίγους μήνες, πλέον βρίσκεται στα τελικά στάδια των ηχογραφήσεων, με αποτέλεσμα να προχωρήσει με κάθε επισημότητα στην ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου δίσκου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το "The Nightmare Of Being" ηχογραφήθηκε σε διαφορετικά στούντιο της Σουηδίας, και συγκεκριμένα η μπάντα ηχογράφησε τα τύμπανα στα Studio Gröndal με τον Jens Bogren, τα έγχορδα στα Sonic Train Studio σε συνεργασία με τον Andy Larocque και τέλος τα φωνητικά στα Welfare Sounds με τον Per Stålberg.

Ο frontman του σχήματος, Tomas Lindberg, σχολιάζοντας το concept του νέου δίσκου, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η γενικότερη θεματική καταπιάνεται με τον πεσιμισμό. Μελέτησα αρκετά διάφορους πεσιμιστές φιλοσόφους πριν γράψω τους στίχους, προσπαθώντας να αντιληφθώ την οπτική τους ως προς το πως ερμηνεύουν τον κόσμο. Δεν είναι ένα αρνητικό άλμπουμ, αλλά περισσότερο μια διέξοδος σε νέες ιδέες για εμένα προσωπικά, επιθυμώντας έτσι να δοκιμάσω διαφορετικές οπτικές. Είναι ένα πολυ σκοτεινό άλμπουμ, αλλά όχι αρνητικό. Θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις ως μια εισαγωγή στον πεσιμισμό».

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "The Nightmare Of Being". Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα φορμάτ που θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ καθώς και την έναρξη των προπαραγγελιών θα δοθούν στη δημοσιότητα στις 30 Απριλίου.

1. Spectre of Extinction
2. The Paradox
3. The Nightmare of Being
4. Garden of Cyrus
5. Touched by the White Hands of Death
6. The Fall into Time
7. Cult of Salvation
8. The Abstract Enthroned
9. Cosmic Pessimism
10. Eternal Winter of Reason

  • SHARE
  • TWEET