Κατέρρευσε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ο Neil Fallon

Οι Clutch ακύρωσαν προγραμματισμένη συναυλία στη Νέα Υόρκη

30/10/2018 @ 10:38

O τραγουδιστής των Clutch, Neil Fallon, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός frontman κατέρρευσε ενώ περπατούσε στη Νέα Υόρκη, λίγο πριν την εμφάνιση του συγκροτήματος στο Irving Plaza, το προηγούμενο Σάββατο.

Η εμφάνιση, προφανώς, ακυρώθηκε με τον Fallon να εξηγεί σε ανακοίνωσή του τις επόμενες μέρες:

«Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου βγήκα για μια βόλτα. Κάποια στιγμή με έπιασε μια ζαλάδα και το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι δυο αστυνομικούς και τραυματιοφορείς να βρίσκονται από πάνω μου. Με μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι τυπικές εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο.  Διαγνώστηκα με κάτι που αποκαλείται Near-Syncope, που από αυτό που καταλαβαίνω πρόκειται για τον ιατρικό όρο του «δεν έχουμε ιδέα για πιο λόγο λιποθύμησες. Ζητώ συγνώμη από εσάς που είχατε κανονίσει να έρθετε στην συναυλία αλλά πιστέψτε με, πιο εκνευρισμένος απ’ όλους είμαι εγώ». 

Και συμπληρώνοντας:

«Ο Paul, διασώστης και μέλος πληρώματος ασθενοφόρου, είναι fan των Clutch. Χάρηκα που σε γνώρισα φίλε και φυσικά βρίσκεσαι στην λίστα προσκεκλημένων των συναυλιών μας, εφ’ όρου ζωής».

Θυμίζουμε πως το "Book Of Bad Decisions" των Clutch κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβη –θυμηθείτε εδώ την κριτική του Σπύρου Κούκα-.

  • SHARE
  • TWEET