Επιστρέφουν οι Toto

Η μπάντα ανακοινώνει νέο line-up καθώς και διαδικτυακή συναυλία

21/10/2020 @ 13:03

Οι Toto, όπως φαίνετα,ι επιστρέφουν δυναμικά στα μουσικά δρώμενα.

Οι Steve Lukather και Joseph Williams παρουσίασαν την νέα σύνθεση της μπάντας, ενώ ανακοίνωσαν και την διεξαγωγή μιας διαδικτυακής συναυλίας για τις 21 Νοεμβρίου.

Τους δύο βετεράνους θα πλαισιώσουν οι John Pierce (μπάσο, Huey Lewis And The News), Dominique “Xavier” Taplin (πλήκτρα, Prince), Steve Maggiora (πλήκτρα),  ο πολυθεσίτης μουσικός και τραγουδιστής Warren Ham (Prince) και ο ντράμερ Robert "Sput" Searight.

Υπενθυμίζουμε πως ο Lukather είναι συνιδρυτής της μπάντας ενώ ο Williams τραγουδιστής το χρονικό διάστημα 1986-89 και από την επανένωση του 2010 μέχρι και σήμερα.

Ο Lukather, σχολιάζοντας την επαναδραστηριοποίηση της μπάντας, ανέφερε:

«Δεν θα μπορούσαμε να νιώθουμε πιο γαλήνια με αυτή την κίνηση. Υπάρχει ένας ανανεωτικός, αισιόδοξος ενθουσιασμός για το μέλλον. Αυτή την στιγμή, ο Joe και εγώ είμαστε τα μόνα μακροχρόνια μέλη της μπάντας που επιθυμούν να περιοδεύσουν, φέρνοντας διαφορετικές γενιές οπαδών σε επαφή με την δισκογραφία μας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, επανεξετάσαμε την καριέρα μας και τον τρόπο που θέλαμε να προχωρήσουμε. Υπάρχουν άτομα που είτε δεν ζουν πλέον, είτε έχουν αποσυρθεί. Εμείς όμως νιώθουμε σαν παιδιά που θέλουν να βγουν στον δρόμο το συντομότερο δυνατό.

Η εξέλιξη του Joe ως παραγωγού, συνθέτη, μηχανικού ήχου, τραγουδιστή και performer είναι εκπληκτική. Η χρονική συγκυρία είναι τέλεια με τον Joe να είναι σε κορυφαία φόρμα και να με ενθουσιάζει κάθε μέρα. Απολαμβάνουμε αυτή τη συνεργασία και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον».

Μπορείτε να αποκτήσετε εισητήρια για τη διαδικτυακή εμφάνιση της μπάντας εδώ.

Τον Αύγουστο, ο Lukather κυκλοφόρησε το κομμάτι "Run To Me" με τη συμμετοχή των Williams και Ringo Starr. Τόσο ο Lukather όσο και ο Williams αναμένοντια να κυκλοφορήσουν προσωπικούς δίσκους το 2021, ενώ ο τελευταίος δίσκος των Toto, "XIV", κυκλοφόρησε το 2015.

Δείτε επίσης:

«A Beginner's Guide»: AOR

Η επόμενη γενιά των Toto

  • SHARE
  • TWEET