Πρώτο δείγμα από το τελευταίο άλμπουμ των Necromantia

Δείτε το lyric video του "Inferno", το μοναδικό στην πορεία του σχήματος

15/09/2021 @ 15:42

Οι Necromantia αναμένονται να κυκλοφορήσουν τον τελευταίο τους δίσκο, ονόματι "To The Depths We Descend..." στις 15 Οκτωβρίου (με το βινύλιο να καταφθάνει στις 25 Νοεμβρίου) και δίνουν στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα μέσα από αυτόν.

Πρόκειται για το κομμάτι "Inferno", του οποίου το lyric video, πρώτο και τελευταίο στην πορεία της μπάντας, μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.

Το τραγούδι αποτελεί προπομπό της πολυαναμενόμενης δισκογραφικής επιστροφής του θρυλικού εγχώριου σχήματος, η οποία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του εκλιπόντα Baron Blood, ενώ θα περιέχει δύο επανεκτελέσεις παλαιότερων συνθέσεών τους.

Πέραν του ήδη δημοσιευμένου εξωφύλλου που συνόδευσε την αρχική ανακοίνωση, παρακάτω μπορείτε να δείτε και το πλήρες tracklist του πολυαναμενόμενου άλμπουμ, που βρίσκει τον The Magus να συνεργάζεται εκ νέου με τους George Emmanuel και Γιάννη Βότση, μέλη επίσης των Yoth Iria, που στις αρχές της χρονιάς κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους, "As The Flame Withers".

Υπενθυμίζεται πως το προηγούμενο στούντιο άλμπουμ των Necromantia, "The Sound Of Lucifer Storming Heaven", κυκλοφόρησε το 2007.

1. Daemonocentric
2. As the Shadows Wept
3. Give the Devil his Due
4. Inferno
5. Eldritch
6. To the Depths We Descend...
7. Lord of the Abyss MMXXI
8. The Warlock MMXXI

  • SHARE
  • TWEET