Necromantia: Αποκαλύπτουν το εξώφυλλο του επερχόμενου και τελευταίου τους δίσκου

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το προσεχές φθινόπωρο

13/04/2021 @ 11:59

Το εμβληματικό εγχώριο black metal σχήμα των Necromantia αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες για τον επερχόμενο, και τελευταίο του, δίσκο.

Όπως μας είχε αποκαλύψει ο Magus στην προακρόαση του "As The Flame Withers" τον περασμένο Νοέμβριο, η απόφασή του για την κυκλοφορία μιας τελευταίας ηχογράφησης στη μνήμη του εκλιπόντα Baron Blood, είχε μια ενδιαφέρουσα τροπή, με τον δίσκο να μετατρέπεται από EP, που ήταν η αρχική σκέψη, σε ολοκληρωμένο δίσκο.

Τώρα, και με τις ηχογραφήσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, το συγκρότημα αποκαλύπτει τις πρώτες πληροφορίες για τον, όπως διαφαίνεται, τελευταίο δίσκο του.

Το άλμπουμ θα ονομάζεται "To The Depths We Descend..." και αναμένεται να κυκλοφορήσει το προσεχές φθινόπωρο, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλό του.

Σε σχετική του δήλωση, ο Magus ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Καθώς πλησιάζουμε τα τελευταία στάδια της παραγωγής, έκρινα πως ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε το εξώφυλλο του τελικού μας δίσκου.

Ήθελα να αποτυπώνει μια έντονη αναφορά στους πρώτους μας δίσκους, συνδυασμένο με το δρακονικό μας έμβλημα.

Για ακόμη μια φορά, απευθύνθηκα στο ταλέντο του Harshanand Singh. Κατάφερε να αποτυπώσει αυτή την πανδαιμονική ουσία μας και όχι μόνο αυτή. Ο Μέγας Δράκος ο ίδιος ανοίγει τα φτερά του για να καλωσορίσει το πνεύμα του Baron Blood καθώς και τους Necromantia στην άβυσσο».

Όσον αφορά τον κορμό της σύνθεσης της μπάντας για τον τελικό δίσκο, αυτή διαμορφώνεται ως εξής:

The Magus: bass, vocals, keys
George Emmanuel: guitars, keys
Yiannis Votsis: drums

Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική του Rocking στο ολοκληρωμένο ντεμπούτο των Yoth Iria, "As the Flame Withers" εδώ, ενώ μείνετε συντονισμένοι για κάθε νεότερη πληροφορία.

  • SHARE
  • TWEET