Αισιόδοξα τα νέα για τον δίσκο των Tool

Ο κιθαρίστας, Adam Jones, εξηγεί πώς λειτουργεί το συγκρότημα

10/04/2016 @ 15:11

Ο διαχειριστής της επίσημης ιστοσελίδας των Tool​επισκέφτηκε το συγκρότημα στο στούντιο όπου κάνουν τις πρόβες τους και έγραψε τα εξής σχετικά με την πρόοδο του επερχόμενου δίσκου τους:

«Σε αυτή τη φάση της σύνθεσης των κομματιών, μένουν ακόμη μερικά μικρότερα σε διάρκεια κομμάτια που πρέπει να ολοκληρωθούν, καθώς και ένα, δύο ή τρία μεταβατικά μέρη. Βεβαίως, πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας και τις όποιες αλλαγές χρειαστεί να γίνουν με την προσθήκη των φωνητικών, μόλις τελειώσει η μουσική.» 

​Παραδοσιακά οι Τοοl ολοκληρώνουν τις μουσικές συνθέσεις σε όλα τα κομμάτια, προτού ξεκινήσει ο Maynard James Keenan να δουλεύει πάνω στα φωνητικά. Bέβαια ο frontman θα περιοδεύει τον Απρίλιο και μέχρι τις αρχές Μαϊου με τους Puscifer.

Ο κιθαρίστας, Adam Jones, εξήγησε πώς το συγκρότημα δουλεύει, λέγοντας: «Έχουμε πολύ υλικό. Το δυνατό μας σημείο είναι το τζαμάρισμα. Όταν βρισκόμαστε μαζί, έτσι περίπου δουλεύουμε, ξέρεις, τζαμάρουμε και μετά λέμε "ουάου, αυτό ταιριάζει πολύ με αυτό" και μετά μπλέκουμε αυτά τα δύο και βλέπουμε αν μπορούμε να τα βάλουμε.»

  • SHARE
  • TWEET