O Morrissey δηλώνει πως «κόπηκε» από τον κατάλογο της δισκογραφικής του

Ο καλλιτέχνης κατηγορεί τα πλάνα της BMG για «περισσότερη διαφορετικότητα»

17/11/2020 @ 13:26

Με ανακοίνωσή του στο Morrissey Central, ο καλλιτέχνης αποκάλυψε πως δεν είναι πλέον μέλος του ρόστερ της δισκογραφικής BMG.

Η εν λόγω εταιρεία, κυκλοφόρησε τους τρεις τελευταίους δίσκους του Morrissey, το "Low In High School" (2017), τον δίσκο διασκευών "California Son" (2019), και το φετινό "I Am Not A Dog On A Chain".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«H BMG όρισε έναν νέο εκτελεστικό διευθυντή που απλώς δεν θέλει νέο δίσκο του Morrissey. Αντιθέτως, επιθυμεί μεγαλύτερη εκπροσώπηση της διαφορετικότητας στο ρόστερ της εταιρείας, ενώ όλες οι επανακυκλοφορίες και εκδόσεις του Morrissey μέσω της BMG ακυρώθηκαν.

Αυτά τα νέα συμβαδίζουν απόλυτα με τον ανελέητο κανιβαλιστικό τρόμο του 2020. Θα έπρεπε να ήμασταν παράφρονες για να περιμένουμε οτιδήποτε θετικό.

Οι τρείς δίσκοι μου με την BMG είναι οι καλύτεροι της καριέρας μου και θα τους υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου. Η ηχογράφησή τους ήταν καθοριστική για την ζωή μου και ευχαριστώ την προηγούμενη ομάδα της δισκογραφικής και όσους συμμετείχαν.

Είναι σηματικό για μένα να φτιάχνω την μουσική μου με τον τρόπο μου, και δεν θα ήθελα να είμαι σε μια εταιρεία που επιβάλλει κώδικες συμπεριφοράς στους εργαζομένους της. Ειδικά μάλιστα όταν δεν την απασχολεί το ταλέντο».

Δείτε επίσης:

«A Buyer's Guide»: The Smiths & Morrissey

  • SHARE
  • TWEET