Αποχωρεί ο κιθαρίστας των Ministry ένα χρόνο μετά τις κατηγορίες εναντίον του

Ο Sin Quirin είχε αρνηθεί πως είχε ερωτικές επαφές στο παρελθόν με δύο ανήλικες κοπέλες

18/05/2021 @ 11:19

Ο κιθαρίστας των Ministry, Sin Quirin, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το συγκρότημα, ένα χρόνο μετά τις κατηγορίες εναντίον του περί αποπλάνησης ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στις 14 Μαΐου, που πλέον έχει διαγραφεί, ο μουσικός αποκάλυψε την αποχώρησή του από την ιστορική industrial metal μπάντα, κατά την οποία όμως δεν σχολίασε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Σύμφωνα με πηγές του Consequence Of Sound, o Quirin ανέφερε πως η απομάκρυνσή του από το συγκρότημα σχετίζεται με τη διάθεσή του να αφοσιωθεί στην υγεία και την οικογένειά του, καθώς και σε άλλα ενδιαφέροντά του.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιανουάριο του 2020 τα μέσα Spin και Billboard  δημοσιοποίησαν τις κατηγορίες δύο γυναικών που δήλωναν πως ο Quirin είχε προβεί σε ερωτικές επαφές μαζί τους όταν αυτές βρίσκονταν σε ηλικία 15 και 16 ετών αντίστοιχα. Και τα δύο περιστατικά τα οποία επικαλούνται οι γυναίκες, έλαβαν χώρα γύρω στο 2002, όταν και ο Quirin ήταν μέλος των Society 1.

O κιθαρίστας, τότε είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, ενώ ο ιθύνων νους των Ministry, Al Jourgensen, μέσω δικηγόρου του είχε δηλώσει πως δεν είχε επίγνωση καμίας επικίνδυνης δραστηριότητας των μουσικών που απάρτιζαν την μπάντα, για όσο διάστημα αποτελούσαν μέλος της.

Σε άλλα νέα σχετικά με το συγκρότημα, ο Roy Mayorga, ντράμερ επίσης των Stone Sour, επέστρεψε στο συγκρότημα, έχοντας διατελέσει μέλος τους κατά την περίοδο 2016-2017.

Το σχήμα αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός της χρονιάς τον διάδοχο του ποιοτικού "AmeriKKKant", έχοντας δώσει πέρσυ στη δημοσιότητα το single "Alert Level".

Δείτε επίσης:

«A Beginner's Guide»: Industrial

  • SHARE
  • TWEET