Michael Schenker για τον αδελφό του Rudolf: «Είναι νταής και δεν έχω επαφές με τέτοιους»

O σπουδαίος κιθαρίστας μίλησε για την σχέση του με τον αδελφό του

26/01/2021 @ 12:02

Ο θρυλικός γερμανός κιθαρίστας Michael Schenker σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ισπανικό Metal Journal, ρωτήθηκε αν είχε σκεφτεί την συμμετοχή του πρώην συμπαίκτη του στους Scorpions, τραγουδιστή Klaus Meine, στο νέο του άλμπουμ.

Συγκεκριμένα, μια νέα έκδοση του "In Search Of The Peace of Mind", περιλαμβάνεται στο επερχόμενο "Immortal" των MSG, με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να διερωτάται αν υπήρχε περίπτωση να τραγουδήσει εκ νέου ο Meine.

O Schenker απάντησε:

«O Klaus και εγώ σχηματίσαμε τους Copernicus πριν τους Scorpions. Θα μου άρεσε η ιδέα να συνεργαστούμε ξανά. Όμως, μέσα στα χρόνια, ο αδελφός μου Rudolf, έχει εξελιχθεί σε νταής.

Είμαι 66 και αυτός επτά χρόνια μεγαλύτερος. Το να μην με αναφέρει ως συνθέτη του "In Search Of The Peace Of Mind" και να με εξαπατά στο να συμμετέχω στο "Lovedrive", όπου τους βοήθησα για άνοιγμα στην Αμερική...Το 2015, όταν με προσέγγισαν για το box set των Scorpions, βρήκα τόσα ψέματα και απογοητεύτηκα. Πάντα τον υποστήριζα. Χαιρόμουν με την επιτυχία του. Η δική του ήταν εμπορική, η δική μου καλλιτεχνική. Όλοι είχαμε αυτό που θέλαμε.

Τον αγαπώ ως αδελφό μου, αλλά επιβάλλεται μια κοινωνική αποστασιοποίηση. Ο Rudolf είναι νταής (σ.σ. "bully") και δεν έχω επαφές με τέτοιους. Δημιουργεί άβολες καταστάσεις και αναταραχές. Την στιγμή που θα συνεργαζόμουν με τον Klaus, θα έπρεπε να έρθω σε επαφή με τον Rudolf.

Δεν θέλω να με ελέγχουν. Δεν καταλαβαίνετε, την στιγμή που θα έρθω σε επαφή μαζί του, θα με παρασύρει στην ίδια κατάσταση όπως όταν ήμασταν 15 χρονών. Και ο Klaus με τον Rudolf, προφανώς, έχουν άριστες σχέσεις.

Εν τέλει, δεν μπορώ να κάνω τίποτα είτε με τον Klaus είτε με τον Phil Mogg (UFO) γιατί θα ξεκινήσει ένα δυσάρεστο ντόμινο. Εύχομαι ο Rudolf να καταλάβει εκ νέου τι είναι όμορφο στη ζωή».

Δείτε επίσης:

«A Buyer's Guide»: MSG

  • SHARE
  • TWEET