Ο Marilyn Manson αποχωρεί από συνέντευξη μετά από ερώτηση που αφορά την Evan Rachel Wood

Συγκεκριμένα του ζητήθηκε να σχολιάσει την καταγγελία κακοποίησης της πρώην συντρόφου του

11/11/2020 @ 12:23

Τον Απρίλιο του 2019, η διάσημη ηθοποιός της σειράς "Westworld", Evan Rachel Wood, εμφανίστηκε σε βίντεο να καταθέτει λεπτομερώς για μια κακοποιητική σχέση που είχε όταν ήταν 18 ετών.

Αν και η ίδια δεν ονομάτισε τον άνθρωπο που την κακοποίησε, αρκετά από τα στοιχεία οδηγούσαν στο συμπέρασμα πως αυτός ήταν ο Marilyn Manson, ο οποίος ήταν σύντροφος της Wood εκείνη την περίοδο.

Το Metal Hammer αποφάσισε να ρωτήσει σχετικά τον διάσημο μουσικό σε πρόσφατη συνέντευξη που του πήρε. Ωστόσο, ο Manson αποχώρησε από την διαδικασία, αρνούμενος να απαντήσει. Το 2009 ο ίδιος είχε παραδεχθεί ένα μέρος των φαντασιώσεων κακοποίησης προς την Wood σε συνέντευξή του στο Spin.

Προκειμένου να ακουστεί και η άλλη πλευρά, το Metal Hammer ζήτησε σπό τον Marilyn Manson να στείλει την άποψη του επί του θέματος, την οποία και θα δημοσιεύσει.

Να υπνεθυμίσουμε ότι το 2017 ο Marilyn Manson είχε απολύσει τον μπασίστα και συνθέτη, Twiggy Ramirez, από την μπάντα του μετά από καταγγελίες εναντίον του από την πρώτη φίλη του.

  • SHARE
  • TWEET