Marilyn Manson: «Οι προσωπικές μου σχέσεις ήταν πάντα πλήρως συναινετικές»

O διάσημος μουσικός απαντά στις καταγγελίες εις βάρος του

02/02/2021 @ 19:01

Μετά την καταγγελία της ηθοποιού Evan Rachel Wood εις βάρος του Marilyn Manson για κακοποίηση, ακόμα τέσσερις γυναίκες βγήκαν στην δημοσιότητα και κοινοποίησαν τις εμπειρίες τους. 

Eπιπλέον, η πρώην πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών, Jenna Jameson, αποκάλυψε ότι ο Manson «φαντασιωνόταν να την καίει ζωντανή», ωστόσο παραδέχεται πως όσα συνέβαιναν ήταν με την συγκατάθεσή της.

Οι κατηγορίες αυτές φαίνεται πως επηρέασαν τους παραγωγούς των σειρών "American Gods" και "Creepshow" με αποτέλεσμα να αφαιρεθούν οι σκηνές και ο ρόλος του Manson σε αυτές. Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη η δισκογραφική του εταιρία ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία της μαζί του και κάθε προώθηση του περσινού του δίσκου, "We Are Chaos".

Ο Marilyn Manson προχώρησε στην παρακάτω δήλωση μετά τις κατηγορίες: «Προφανώς, η τέχνη και η ζώη μου είναι εδώ και καιρό μαγνήτες για αντιπαράθεση, αλλά οι πρόσφατοι ισχυρισμοί για μένα είναι φριχτές διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας. Οι προσωπικές μου σχέσεις ήταν πάντα πλήρως συναινετικές με συντρόφους που έχουμε την ίδια νοοτροπία. Ανεξάρτητα του πως - και γιατί - άλλοι επιλέγουν τώρα να παρερμηνεύσουν το παρελθόν, αυτή είναι η αλήθεια».

  • SHARE
  • TWEET