Πληροφορίες για το καινούριο άλμπουμ των Marillion

Το ιστορικό συγκρότημα αποκάλυψε την άφιξη του διαδόχου του "F.E.A.R"

22/11/2021 @ 12:42

Οι Marillion έδωσαν στη δημοσιότητα όλες τις σχετικές πληροφορίες γύρω από τον πολυαναμενόμενο διάδοχο του εξαιρετικού προ πενταετίας "F.E.A.R".

Συγκεκριμένα, το ιστορικό progressive rock σχήμα θα κυκλοφορήσει το "An Hour Before It's Dark" μέσω της earMusic στις 4 Μαρτίου.

Παράλληλα, η μπάντα αποκάλυψε το πρώτο δείγμα μέσα από τον δίσκο, και συγκεκριμένα το εναρκτήριο "Be Hard On Yourself", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Όσον αφορά τη θεματική του καινούριου άλμπουμ, ο τραγουδιστής Steve Hogarth ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Παρά τις φαινομενικά απαισιόδοξες θεματικές του δίσκου, τη θνησιμότητα, τον ιό, την ιατρική επιστήμη καθώς και τον Leonard Cohen, το γενικότερο αίσθημα της μουσικής είναι ιδιαίτερα ανεβαστικό. Νομίζω πως όλη η μπάντα είναι και εδώ σε φόρμα όπως πάντα».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "An Hour Before It's Dark" ενώ εδώ μπορείτε να ανατρέξετε στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η μπάντα στον Χρήστο Καραδημήτρη με αφορμή τον προκάτοχο του επερχόμενου δίσκου.

1. Be Hard On Yourself
i. The Tear In The Big Picture ii. Lust For Luxury iii. You Can Learn 2. Reprogram The Gene i. Invincible ii. Trouble-Free Life iii. A Cure For Us?
3. Only A Kiss (Instrumental)
4. Murder Machines
5. The Crow And The Nightingale
6. Sierra Leone
i. Chance In A Million ii. The White Sand iii. The Diamond iv. The Blue Warm Air v. More Than A Treasure
7. Care
i. Maintenance Drugs ii. An Hour Before It’s Dark iii. Every Call iv. Angels On Earth

  • SHARE
  • TWEET