Νέα άλμπουμ από Lord Vigo, Ereb Altor και Count Raven

Τριπλή epic doom metal επίθεση ενόψει

03/04/2021 @ 18:01

Για τον πέμπτο τους δίσκο με άρωμα "2112" ετοιμάζονται οι Γερμανοί epic doom metallers Lord Vigo, αν και δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη χρόνος από την κυκλοφορία του εξαιρετικού "Danse De Noir".

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 45 ετών από την κυκλοφορία του αριστουργήματος των Rush, έδωσαν στην δημοσιότητα teaser του νέου τους άλμπουμ, το οποίο θα έχει όπως φαίνεται επίσης φουτουριστική και κοινωνιολογική θεματολογία.


Οι Σουηδοί blackened epic metallers Ereb Altor επιστρέφουν δισκογραφικά στις 7 Μαΐου με το EP "Eldens Boning" που θα περιλαμβάνει τα νέα κομμάτια "The Twilight Ship", "Fenrisulven", "Eldens Boning" και "Sacrifice 2.0".

Το εναρκτήριο, διάρκειας επτάμισι λεπτών "The Twilight Ship" χαρακτηρίζεται ως true heavy pagan metal τραγούδι και διατίθεται για ακρόαση στο κανάλι της Hammerheart Records στο YouTube.


Το "Mammons War" είχε έρθει δεκατρία χρόνια ολόκληρα χρόνια μετά το "Messiah Οf Confusion" και όπως φαίνεται θα χρειαστεί μόλις δώδεκα για να αποκτήσει διάδοχο.

Ο έκτος δίσκος των Σουηδών Count Raven θα ονομάζεται "Τhe Sixth Storm" και το εξώφυλλό του ακολουθεί την τεχνοτροπία των "Storm Warning" (1990) και "Destruction Οf Τhe Void" (1992).

Καθώς το ιστορικό doom metal σχήμα του Dan "Fodde" Fondelius έχει παραδώσει τα master tapes προς μίξη από τις 30 Ιανουαρίου, θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα την ημερομηνία κυκλοφορίας μέσω της I Hate Records.

  • SHARE
  • TWEET