Στη δημοσιότητα ακυκλοφόρητο κομμάτι του George Harrison

To "Cosmic Empire" περιέχεται στην επετειακή επανέκδοση του "All Things Must Pass"

12/07/2021 @ 11:02

Τον περασμένο Νοέμβριο συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από την κυκλοφορία του θρυλικού προσωπικού δίσκου του George Harrison, "All Things Must Pass".

Στα πλαίσια της επετείου από την κυκλοφορία του άλμπουμ, η Capitol με την UMe ανακοίνωσαν την άφιξη μιας πλούσιας επανέκδοσής του, συνοδεύοντας την με την δημοσιοποίηση μιας μέχρι πρότινος αδημοσίευτης σύνθεσης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το "Cosmic Empire", το οποίο, κυκλοφορεί επίσημα για πρώτη φορά, παρά την έως τώρα ύπαρξή του σε bootleg κυκλοφορίες.

Το τραγούδι είχε συντεθεί από τον Harrison την δεύτερη ημέρα των ηχογραφήσεων του άλμπουμ, που ξεκίνησαν έξι εβδομάδες μετά την διάλυση των Beatles, και πλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε το φανταχτερό του lyric video εδώ.

Συνολικά, η διευρυμένη επανέκδοση του "All Things Must Pass" θα περιέχει 30 demo, στα οποία συμπεριλαμβάνονται 26 συνθέσεις που δεν είχαν δει προηγουμένως το φως της δημοσιότητας, με τη συλλογή να διατίθεται σε οκτώ διαφορετικές εκδοχές.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε την επετειακή επανακυκλοφορία του "All Things Must Pass", που θα είναι διαθέσιμη στις 6 Αυγούστου, εδώ.

  • SHARE
  • TWEET