Ακούστε ένα ακόμα καινούργιο κομμάτι από τους Offspring

Η τρίτη σύνθεση που ακούμε από το "Let The Bad Times Roll" είναι το "We Never Have Sex Anymore"

08/04/2021 @ 10:38

Ένα ακόμα κομμάτι από το επερχόμενο άλμπουμ τους "Let The Bad Times Roll", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου, έδωσαν στην δημοσιότητα οι Offspring.

Πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει το ομώνυμο κομμάτι, το video-clip του οποίου μπορείτε να δείτε εδώ.  Ωστόσο, το πρώτο τραγούδι από τον δίσκο το είχαμε ακούσει το 2015 με το "Coming For You".

Μιλώντας σχετικά με το μεγάλο διάστημα ανάμεσα στους δύο τελευταίους τους δίσκους, ο κιθαρίστας της μπάντας, Noodles, δήλωσε: «Το δουλεύαμε για αρκετό καιρό. Πραγματικά, πριν από δύο ή τρία χρόνια, όλα ξεκίνησαν να προχωράνε, και είχαμε μια αρκετά δημιουργική φάση - από τότε και μετά, για την ακρίβεια. Ελπίζαμε να έχουμε τον δίσκο έτοιμο πριν περίπου πέντε χρόνια, βασικά, και απλά πήρε περισσότερο χρόνο για να κάνουμε κάτι που πραγματικά θεωρούσαμε δυνατό και αντιπροσωπευτικό της μπάντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

«Υπάρχει αυτό το συναίσθημα, όταν έχεις κάτι με το οποίο είσαι πραγματικά χαρούμενος... Επειδή αρκετές φορές σκέφτεσαι πράγματα, όπως "Α, αυτό το κομμάτι θέλει δουλειά". Όταν έχεις κάτι που πραγματικά δουλεύει, ανυπομονείς να το μοιραστείς με τον κόσμο. Αλλά πρέπει να περιμένεις λίγο. Εννοώ, βασικά περιμέναμε από όταν ξεκίνησε η πανδημία, επειδή σκεφτήκαμε πως δεν ήταν η καλύτερη περίοδος να κυκλοφορήσουμε ένα άλμπουμ, δεν μπορούσαμε να το προωθήσουμε, να κάνουμε περιοδείες, οπότε περιμέναμε μια καλύτερη στιγμή στον χρόνο. Ωστόσο, (όλο αυτό το διάστημα) το πειράζαμε, και έγινε πραγματικά καλύτερο με τον καιρό. Αλλά αποφασίσαμε, ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε για πάντα αν πρόκειται να το κυκλοφορήσουμε» δήλωσε ο frontman των Offspring, Dexter Holland, για την απόφαση τους να μην μοιραστούν τόσο καιρό τη μουσική τους με τον κόσμο.

Εδώ μπορείτε να ακούσετε το "We Never Have Sex Anymore", το νέο κομμάτι που έδωσαν στην δημοσιότητα οι Offspring.

  • SHARE
  • TWEET