Βιβλιοθήκη στο Dallas θα πάρει το όνομα του πρόωρα εκλιπόντα Riley Gale των Power Trip

«Θέλουμε να τιμήσουμε τη μνήμη του Riley συνεισφέροντας σε ένα σκοπό με τον οποίο ήταν παθιασμένος»

05/10/2020 @ 11:08

Μια νέα βιβλιοθήκη στο Dallas αναμένεται να πάρει το όνομα του αδικοχαμένου τραγουδιστή των Power Trip, Riley Gale.

O Gale έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών τον Αύγουστο, και θα τιμηθεί με το The Riley Gale Memorial Library, στο Dallas Hope Center, ένα τοπικό θεσμό που αφοσιώνεται στην βοήθεια αστέγων ΛΟΑΤΚΙ νέων στην πόλη.

Ανακοινώνοντας την δρομολόγηση της δημιουργίας της βιβλιοθήκης, που αναμένεται να ανοίξει τον Δεκέμβρη, οι υπεύθυνοι Jeff και Vanessa Reynolds έγραψαν:

«Θέλουμε να τιμήσουμε τη μνήμου του φίλου μας Riley συνεισφέροντας σε ένα σκοπό με τον οποίο ήταν παθιασμένος. Οι φιλανθρωπίες του Dallas Hope ήταν πολύ σημαντική υπόθεση για τον Riley. Προσφέρουμε βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη στην πόλη του Dallas.

Μέσω συνεργασιών και διεξαγωγής διαφόρων προγραμμάτων, το Dallas Hope Charities παρέχει φαγητό, υπηρεσίες και στέγη, προασπίζοντας την αξιοπρέπεια την ελπίδα και την σταθερότητα όλων μας. Το κέντρο αυτό είναι το μόνο που επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας σε αστέγους ΛΟΑΤΚΙ νέους».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης το εξής:

«Ο σκοπός μας είναι να παρέχουμε μια πλήρη βιβλιοθήκη τον Δεκέμβριο. Ένα μέρος όπου ο κάθε ένοικος θα μπορεί να κοινωνικοποιείται, να αναζητεί και να διαβάζει βιβλία μεγάλου εύρους. Ο Riley είχε μοιραστεί την αγάπη του για το διάβασμα με πολλούς φίλους, κάτι που μας ώθησε στην ονομασία της βιβλιοθήκης».

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό οι Trivium διασκεύασαν Power Trip στη μνήμη του μουσικού.

O τελευταίος δίσκος των Power Trip, "Nightmare Logic", συμπεριλαμβάνεται τόσο στους 30 καλύτερους δίσκους του 2017, όσο και στα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της δεκαετίας του, όπως αναδείχθηκαν από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

Δείτε επίσης:

Ένας μεγάλος rock star στο σώμα του πιο low profile ανθρώπου στον πλανήτη

  • SHARE
  • TWEET