Πέθανε ο τραγουδιστής των Power Trip, Riley Gale

Προς το παρόν δεν είναι γνωστά τα αίτια του θανάτου του

26/08/2020 @ 09:58

Με μια ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Τεξανοί thrashers Power Trip ανακοίνωσαν τον πρόωρο χαμό του τραγουδιστή τους, Riley Gale σε ηλικία 34 ετών.

Η μπάντα, που αυτή την περίοδο εργαζόταν πάνω στον διάδοχο του εξαιρετικού, προ τριετίας, "Nightmare Logic", μοιράστηκε την επιστολή της οικογένειας του μουσικού, που μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής γύρω από το δυστυχές συμβάν:

«Αγαπητοί φίλοι των Power Trip ανά τον κόσμο,

Με μεγάλη μας λύπη σας ανακοινώνουμε πως ο τραγουδιστής μας και αδελφός μας Riley Gale έφυγε από τη ζωή το προηγούμενο βράδυ.

Ο Riley, ήταν φίλος, αδερφός και γιός. Είχε μια προσωπικότητα που θύμιζε ταυτόχρονα ένα rockstar αλλά ήταν και τρομερά ταπεινή. Άγγιξε τόσες πολλές ζωές με τους στίχους του και με την τεράστια καρδιά του. Συμπεριφερόταν σε όποιον γνώριζε ως φίλο και πάντα πρόσεχε τους φίλους του.

Αν έχετε κάποια ανάμνηση του Riley παρακαλώ μοιραστείτε την, καθώς τον ενθυμούμαστε».

Οι Power Trip έχουν κυκλοφορήσει δύο δίσκους, το ντεμπούτο τους "Manifest Decimation" (2013) και το "Nightmare Logic", το οποίο συμπεριλαμβάνεται τόσο στους 30 καλύτερους δίσκους του 2017, όσο και στα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της δεκαετίας του, όπως αναδείχθηκαν από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

  • SHARE
  • TWEET