Οι Leprous γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους με επετειακό livestream

"From Early Demos To Aphelion" το Σαββατόβραδο

27/01/2022 @ 20:34

Σε συνέχεια της τελευταίας ευρωπαϊκής τους περιοδείας, οι Leprous θα γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους με ένα επετειακό livestram event.

Όπως φανερώνει και ο τίτλος "From Early Demos To Aphelion", το σετ θα καλύπτει το σύνολο της μέχρι στιγμής πορείας των Νορβηγών progsters.

Η μετάδοση θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σάββατο 29 Ιανουαρίου στις 9.00 το βράδυ ώρα Ελλάδος (8 PM CET).

Περισσότερα για την επειτειακή livestream εμφάνιση θα βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:

Εισιτήρια
Video Teaser
Facebook Event

Σχετικά με τις επερχόμενες ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος, ο frontman Einar Solberg αναφέρει τα εξής:

«Είναι σχεδόν σουρεαλιστικό ότι πρόκειται να ξεκινήσουμε την πρώτη μας περιοδεία στη Βόρεια Αμερική από το 2018. Ανυπομονούμε να παίξουμε επιτέλους ξανά για τους Αμερικανούς και Καναδούς θαυμαστές μας! Είμαστε επίσης πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε ότι επιτέλους μπορέσαμε να προγραμματίσουμε εκ νέου ορισμένες από τις ακυρωμένες εμφανίσεις της περσινής επετειακής περιοδείας. Αλλά πριν από όλα αυτά, θα πραγματοποιήσουμε μια livestream μετάδοση ακριβώς αυτής της επετειακής εμφάνισης στις 29 Ιανουαρίου για όσους δεν κατάφεραν να έρθουν στις συναυλίες!»

Οι Leprous κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους άλμπουμ με τίτλο "Aphelion" τον περασμένο Αύγουστο και εμφανίστηκαν για τελευταία φορά στην χώρα μας τον Φεβρουάριο του 2020, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

  • SHARE
  • TWEET