ΛελέΚιος Φιέστα 2019: Κερδίστε προσκλήσεις!

Το Rocking.gr σε στέλνει στις 26 και 27 Ιουλίου στο καθιερωμένο φεστιβάλ της Νέας Κίου

22/07/2019 @ 12:30

ΛελέΚιος Φιέστα 2019

Εργοαστάσιο Πελαργός, Νέα Κίος

26 & 27 Ιουλίου 2019

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Villagers Of Ioannina City

Nightstalker

Deaf Radio

Solarmonkeys

Desert Monks

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Γιάννης Χαρούλης

Kadinelia

Το καθιερωμένο μουσικό φεστιβάλ της Αργολίδας για 4η χρονιά στον θρυλικό Πελαργό.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου ένα σαρωτικό line up με μερικά από τα καλύτερα συγκροτήματα στο είδος τους. Οι ηγέτες της αθηναϊκής underground rock σκηνής Nightstalker μοιράζονται την αυθεντική rock n roll τρέλα τους με τους πρωτοπόρους της μίξης της παραδοσιακής μουσικής με τον stoner ήχο Villagers of Ioannina City. Οι Deaf Radio με τις πρωτότυπες psych rock συνθέσεις τους, μας παρουσιάζουν γιατί θεωρούνται από πολλούς η καλύτερη ανερχόμενη μπάντα, ενώ οι Solarmonkeys σε grunge ρυθμούς και οι Desert Monks με progressive rock ήχο σπάνε rock στερεότυπα και ανοίγουν αυτή την μεγάλη γιορτή.

Το Σάββατο 27 Ιουλίου έρχεται η σειρά του μοναδικού Γιάννη Χαρούλη… Ο χαρισματικός ερμηνευτής μας καλεί με ανοιχτή την καρδιά, να νιώσουμε, να χαρούμε, να χορέψουμε, να γιορτάσουμε και να θυμηθούμε αυτά που από πάντα γνωρίζουμε. Ελάτε να ζήσουμε από κοντά μια νύχτα μαγική από αυτές που πάντοτε καταλήγουν σε ένα μεγάλο ξεφάντωμα μια τεράστια γιορτή και… πάντοτε sold out! Την βραδιά ανοίγουν τα καταπληκτικά Kadinelia. Αυτά τα υπέροχα ταξιδιάρικα πουλιά, μας συστήνουν το ιδιαίτερο πολύγλωσσο μουσικό τους πείραμα- μια ωδή στην απόλυτη ελευθερία και τον έρωτα- μέσα από τσιγγάνικους, κάντρι, μπλούζ, funk αλλά και νησιώτικους  ρυθμούς!


Το Rocking.gr σας προσφέρει 2 μονές προσκλήσεις για τη ΛελέΚιος Φιέστα

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μας, αρκεί να συμπληρώσετε με comment το ονοματεπώνυμό σας και να κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση (post) από το Facebook Page του Rocking.

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης 24/07. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Καλή Επιτυχία!

Όλες οι πληροφορίες για το φεστιβάλ από εδώ.

  • SHARE
  • TWEET