O Keith Richards ξεκίνησε να ασχολείται με την κηπουρική

Η πανδημία ώθησε τον θρυλικό κιθαρίστα να ακολουθήσει μια πιο φυσιολογική ζωή

27/11/2020 @ 10:40

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Goldmine Magazine, ο θρυλικός κιθαρίστας των Rolling Stones, Keith Richards αποκάλυψε πως περνάει τον χρόνο του κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Συγκεκριμένα, ο μουσικός ξεκίνησε να ασχολείται με την κηπουρική από την άνοιξη και το προηγούμενο lockdown, κάτι που τον ώθησε όπως δήλωσε, στο να επιλέξει μια «πιο νορμάλ ζωή.

Ο Richards σχολίασε σχετικά:

«Είδα τον κήπο να ανθίζει, ήταν απίστευτο. Πέρασα όλο το καλοκαίρι πρακτικά θαυμάζοντας τον κήπο μου, ποτίζοντας τα λαχανικά και τα σχετικά. Μπήκα σε μια πιο φυσιολογική ζωή, κάτι που είναι, για μένα, αφύσικο».

Σχολιάζοντας το πως είναι ο εγκλεισμός εξαιτίας της πανδημίας, ο Richards που πρόσφατα σταμάτησε το ποτό και το κάπνισμα, ανέφερε:

«Στην περιοχή μου εδώ, Νέα Υόρκη και Connecticut, η αρχή της πανδημίας ήταν σκληρή. Έκτοτε είναι πιο ελεγχόμενη η εξέλιξη, αλλά μάλλον είναι το μόνο μέρος στη χώρα που συμβαίνει αυτό...

Πρακτικά κρύβομαι. Μένω κρυμμένος με την οικογένεια και μερικούς φίλους επειδή πρέπει να προστατευτούμε, καταλαβαίνεις.

Έχω βγει μερικές φορές για να πάω σε κάποιο εστιατόριο, αλλά είναι περίεργο το συναίσθημα. Ευτυχώς που η γυναίκα μου ξέρει να μαγειρεύει καλά!»

Σε άλλη του συνέντευξη το τελευταίο διάστημα, ο Richards όταν ερωτήθηκε στο πως θα γιορτάσουν το 2022 τα 60 χρόνια της μπάντας οι Rolling Stones, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω σκεφτεί πως θα το γιορτάσω. Δεν ξέρω, ειλικρινά. Ίσως πάρω ένα καινούριο αναπηρικό αμαξίδιο!»

  • SHARE
  • TWEET