Οι Animals As Leaders και ο Jason Richardson έρχονται στην Ελλάδα

Special guests στην επιστροφή των Dream Theater στην Αθήνα

07/06/2019 @ 09:36

Dream Fest

2 Ιουλίου 2019 - Αθήνα @ Gazi Music Hall

Δείτε εδώ το video με τον James LaBrie να προσκαλεί τους fans των Dream Theater στο Dream Fest.

Οι θρυλικοί Dream Theater, πρωτοπόροι του progressive, δυο φορές υποψήφιοι για Grammy και μια μπάντα που έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους, επιστρέφουν στην Ελλάδα 8 χρόνια μετά το τελευταίο τους live στις 2 Ιουλίου. Μαζί τους, πολλοί και καλοί special guests.

Οι Dream Theater δεν θα παίξουν μόνο τα πιο επιτυχημένα τους κομμάτια, όπως τα "Pull Me Under", "As I Am" και "Take The Time" αλλά και τα νέα αγαπημένα των φανς από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ τους "Distance Over Time". Μαζί τους θα εμφανιστούν εξαιρετικοί καλλιτέχνες όπως οι As Leaders, Minus One και Jason Richardson, οπότε μιλάμε για παραπάνω από ένα απλό live - μιλάμε για ένα ολόκληρο φεστιβάλ.Το Dream Fest θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Gazi Music Hall στις 2 Ιουλίου.

Οι Animals As Leaders είναι ένα progressive metal project - το ίδιο το όνομά τους υπονοεί τον αδιανόητο ήχο τους, που καμιά φορά πρέπει κανείς να απολαύσει ζωντανά για να τον πιστέψει. "Ακροβατκές" κιθάρες και drumming "χειρουργικής ακρίβειας" συνοδεύονται από εξωπραγματικά ηχοτοπία και groove.

Οι Minus One είναι το πιο γνωστό κυπριακό ροκ γκρουπ και εκπροσώπησαν την πατρίδα τους στη Eurovision του 2016. Από τότε έχουν περιοδεύσει με ονόματα όπως οι Glenn Hughes και Electric Guitars.

O Jason Richardson είναι αμερικανός κιθαρίστας, γνωστότερος ως πρώην κιθαρίστας των All Shall Perish, Born of Osiris, και Chelsea Grin, διάσημος για το υπερβολικά γρήγορο και τεχνικό του παίξιμο. Πλέον είναι σόλο καλλιτέχνης αλλά και επίσημο μέλος των All That Remains.

Οι Dream Theater, που έχουν κατακτήσει αφτιά και καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο, ήδη ανυπομονούν για το φανταστικό show που φέρνουν στην Αθήνα στις 2 Ιουλίου.

Dream Theater

Εισιτήρια

Dream Theater: Official website

YouTube: youtu.be/C7m7l8iqGAkyoutu.be/JFxH4kky6z4

Animals As Leaders: Official website

YouTube

Jason Richardson: Facebook

YouTube

Minus One: Facebook

YouTube

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET