Στο Θέατρο Λυκαβηττού οι Simply Red

29/06/2006 @ 03:13
Από το Δελτίο Τύπου της Didi Music: Μάλλον οι ...προσευχές μας εισακούστηκαν! Η ημερομηνία στο Θέατρο του Λυκαβηττού απελευθερώθηκε και έτσι λοιπόν οι αγαπημένοι μας Simply Red, απόλυτα και απλά υπέροχοι, θα μας κάνουν να ανηφορίσουμε την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού για τη βραδιά που θα σημάνει την αρχή του δεύτερου κύκλου open air συναυλιών για το ελληνικό κοινό.

Mε τεράστιες επιτυχίες που θεωρούνται κλασσικά ποπ αριστουργήματα όπως τα: It's Only Love, A New Flame, If You Don't Know Me By Now, Something Got Me Started, Stars, Holding Back The Years, Money's Too Tight To Mention και Sunrise, οι Simply Red έρχονται στο Θέατρο Λυκαβηττού στις 3 Σεπτεμβρίου για να μας μεταφέρουν με τις ταξιδιάρικες μελωδίες τους στην καυτή «κόκκινη» πραγματικότητά τους!

Με 20 χρόνια συνεχούς μελωδικής, συναισθηματικής και επιτυχημένης μουσικής παρουσίας, οι Simply Red έχουν σφραγίσει το μουσικό στερέωμα, έχοντας εμπνεύσει πολλούς μουσικούς συνεχιστές και χαρίζοντας μοναδικές μουσικές συγκινήσεις στους οπαδούς τους.

Γήινοι και ερωτικοί, οι Simply Red μπορούν να χαρακτηριστούν «all time classic» από όλους όσους αγαπούν τη μουσική . Ποτέ άλλοτε η «ενήλικη» ποπ δεν ήταν τόσο λαμπερή, ως την στιγμή που στη μουσική σκηνή εμφανίστηκαν οι Simply Red.

Προσοχή!

Ο Λυκαβηττός έχει περιορισμένη χωρητικότητα για αυτό καλά θα κάνετε να προμηθευτείτε σύντομα το μαγικό χαρτάκι για να ζήσετε μια βραδιά μαγείας με τους Simply Red!

Τιμή εισιτηρίου: Στην προπώληση 45 euro
Έναρξη: 21:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30
  • SHARE
  • TWEET