Ο Kamasi Washington διασκευάζει το "My Friend Of Misery"

Ακούστε επίσης το instrumental του Jason Newsted από το οποίο προέκυψε το κομμάτι

01/09/2021 @ 11:28

Ο Kamasi Washington είναι η πιο πρόσφατη αποκάλυψη μέσα από το "The Metallica Blacklist", στα πλαίσια της επετείου 30 χρόνων του "Black Album".

Συγκεκριμένα, ο σπουδαίος jazz σαξοφωνίστας έδωσε στη δημοσιότητα την δική του εκδοχή στο "My Friend Of Misery", της οποίας το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Η στουντιακή εκδοχή της ιδιαίτερης διασκευής του καλλιτέχνη στο γνωστό κομμάτι των Metallica, έρχεται μερικές εβδομάδες μετά την επί σκηνής απόδοσή του σε συναυλία του Washington στο Los Angeles, όπου είχαν εμφανιστεί μαζί του οι Kirk Hammett και Rob Trujillo.

Σημειώνεται πως η διασκευή του Washington έρχεται να προστεθεί στις ήδη γνωστές όπως οι Idles, Royal Blood, Volbeat, Phoebe Bridgers, Biffy Clyro και Off!, κ.ά..

Παράλληλα, το θρυλικό συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα μια demo εκδοχή του instrumental κομματιού σε μπάσο που είχε συνθέσει ο Jason Newsted, στο οποίο περιέχονταν οι βασικές μουσικές ιδέες από τις οποίες προέκυψε το εν λόγω κομμάτι.

Μπορείτε να ακούσετε το "My Friend of Misery (From Jason's Riff Tapes)" εδώ, το οποίο θα περιέχεται στο διπλό CD "Riffs & Demos" που θα περιλαμβάνεται στην πλούσια επανέκδοση του κλασικού άλμπουμ.

  • SHARE
  • TWEET