Και οι James στην πρώτη μέρα του Ejekt!

Έρχονται στο πλευρό των Editors

18/02/2016 @ 11:11

Τέσσερα χρόνια μετά τη θριαμβευτική εμφάνισή τους σε ένα από τα πιο επιτυχημένα line-ups της ιστορίας του Ejekt Festival, οι James επιστρέφουν στην Πλατεία Νερού για να μας προσφέρουν άλλη μια αξέχαστη εμφάνιση.  Η λατρεία του ελληνικού κοινού για τους James είναι δεδομένη και η ανταπόκριση του συγκροτήματος στο πάθος που λαμβάνει σε κάθε εμφάνισή του στην Ελλάδα, έχουν δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο δέσιμο που όλο και δυναμώνει. 

Οι James θα έρθουν στην Αθήνα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής περιοδείας με αφορμή τον νέο τους δίσκο "Girl At The End Of The World”, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου. Πέρα από κομμάτια του νέου δίσκου, το setlist της εμφάνισής τους στο Ejekt Festival 2016 θα περιλαμβάνει τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας τους. 

Η εμφάνιση των James στο Ejekt Festival 2016 θα είναι η μοναδική στη χώρα μας για τη φετινή χρονιά.


8 Ιουλίου 2016
Πλατεία Νερού, Φάληρο

Ejekt Festival - Day1 

Editors
James
+ more tba


Περισσότερες πληροφορίες για το Ejekt Festival 2016 θα ανακοινωθούν σύντομα.

Εισιτήρια

Early bird εισιτήρια: 30 ευρώ 
VIP early bird εισιτήρια: 45 ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ξεχωριστό μπαρ)

Στη δεύτερη φάση της προπώλησης, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 35 ευρώ και τα VIP εισιτήρια θα κοστίζουν 45 ευρώ.
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, Public, SevenSpots, Ιανός.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Τέλος Δελτίου Τύπου

Η τελευταία εμφάνιση των James στην Αθήνα έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2014, στο Θέατρο Βράχων. Η Τόνια Πετροπούλου έγραψε για τη συγκεκριμένη συναυλία: «Κι αν έχασες την καλύτερη συναυλία των James στην Ελλάδα, δεν πειράζει. Θα τη βρεις στο youtube. Εξάλλου θα ξανάρθουν σύντομα...».

Ejekt Festival 2016 - James

  • SHARE
  • TWEET