Ολόκληρο το "Senjutsu" θα παρουσιάσουν οι Iron Maiden σε μελλοντική περιοδεία

Ο Bruce Dickinson αποκάλυψε μερικά από τα συναυλιακά πλάνα του σχήματος

17/01/2022 @ 13:44

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Chris Jericho και το podcast 'Talk Is Jericho", o Bruce Dickinson αποκάλυψε πως οι Iron Maiden σκοπεύουν στο μέλλον να πραγματοποιήσουν μια περιοδεία βασισμένη στο "Senjutsu".

Συγκεκριμένα, ο εμβληματικός frontman, ανέφερε στον τραγουδιστή των Fozzy μεταξύ άλλων:

«To πλάνο που έχουμε, αν και δεν πρόκειται στην πραγματικότητα για κάποιο μυστικό, είναι το εξής, καθώς νομίζω πως όλοι μας το έχουμε αναφέρει: Ελπίζω, πως θα βγούμε σε περιοδεία όπου θα παίξουμε ζωντανά ολόκληρο το "Senjutsu", από την αρχή έως το τέλος, αλλά όχι αυτή την φορά. Είναι κάτι που ευελπιστούμε πως οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί μας θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα, και πως ο υπόλοιπος κόσμος δεν θα ενδιαφερθεί τόσο να το παρακολουθήσει. Οπότε η απάντηση σε αυτό είναι πως αποφασίζεις να παίξεις σε μικρότερους συναυλιακούς χώρους, ώστε να γεμίσουν μόνο με φανατικούς οπαδούς. Είναι κάτι που έχει άμεση σχέση με την ουσία της μουσικής, είναι η μουσική».

Ο Dickinson φυσικά υπενθύμισε πως το επερχόμενο σκέλος της "Legacy Of The Beast" περιοδείας θα βασιστεί σε αγαπημένα τραγούδια από όλες της δεκαετίες της διαδρομής του συγκροτήματος:

«Ο κόσμος έχει πληρώσει για να δει τα φλογοβόλα, τα Spitfires, τον Ίκαρο, και όλα τα σχετικά και θα τα δει αυτά. Τα πρώτα τρία τραγούδια του σετ όμως θα είναι αυτά του "Senjutsu". Το "The Writing On The Wall" το ξέρουν, και θεωρώ πως το εναρκτήριο ομότιτλο του άλμπουμ είναι ιδανικό για την εκκίνηση της συναυλίας. Φυσικά, θα έχουμε το ανάλογο stage set για να τα συνοδεύσει. Μπορώ να φανταστό το κοινό να τραγουδάει στο "The Writing On The Wall", θα είναι φανταστικό».

Υπενθυμίζεται πως οι Iron Maiden θα εμφανιστούν στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 16 Ιουλίου στα πλαίσια της "Legacy Of The Beast 2022" περιοδείας, καθώς και το ότι το "Senjutsu" αναδείχθηκε ως ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2021 από την συντακτική ομάδα του site.

Δείτε επίσης:

Οι Iron Maiden σημείωσαν την καλύτερη επίδοση της ιστορίας τους στο Billboard με το "Senjutsu"

  • SHARE
  • TWEET