Οι Iron Maiden σημείωσαν την καλύτερη επίδοση της ιστορίας τους στο Billboard με το "Senjutsu"

Στα βρετανικά charts έχασαν στο νήμα την πρώτη θέση από τον Drake

13/09/2021 @ 13:16

Οι Iron Maiden σημείωσαν την υψηλότερη επίδοση της ιστορίας τους στα αμερικανικά charts με το "Senjutsu", όπως αποκάλυψε το Billboard.

Συγκεκριμένα, ο νέος δίσκος των Βρετανών heavy metal θρύλων έφτασε στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας του Billboard Top 200, ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 640.000 αντίτυπα.

Η εν λόγω επίδοση ξεπερνά την τέταρτη θέση στην οποία βρέθηκαν οι δύο προηγούμενοι δίσκοι τους, "The Book Of Souls" και "The Final Frontier", ενώ ο δέκατος έβδομος δίσκος του συγκροτηματος είναι ένας από τους δεκαπέντε της δισκογραφίας τους που έχουν εισέλθει στο Top 40 του Billboard (με πρώτο το "The Number Of The Beast" το 1982), με τέσσερις εξ' αυτών να έχουν βρεθεί και στην κορυφαία δεκάδα.

Η διάκριση αυτή για το συγκρότημα έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την ήττα τους, στο νήμα, για την κορυφή στα βρετανικά charts, όπου την κορυφή κατέκτησε εν τέλει ο Drake με το "Certified Lover Boy".

Υπενθυμίζεται πως οι Iron Maiden έδωσαν πρόσφατα στη δημοσιότητα το εξαιρετικό video clip για το single τους "Stratego".

  • SHARE
  • TWEET