Οι Infected Rain έρχονται στη χώρα μας για μια καταιγιστική εμφάνιση

Support act οι Skybinder και οpening act οι Absense

20/09/2023 @ 12:01

Οι Infected Rain έρχονται στη χώρα μας για μια καταιγιστική εμφάνιση, στις 22 Σεπτεμβρίου στο Arch Club Live Stage.

Με το μοναδικό τους σύγχρονο στυλ στη metal σκηνή που έχει αποκτήσει φήμη χάρη στα γυναικεία φωνητικά και τη δυναμική τους παρουσία, τα σκληρά riffs και τον ηλεκτρονικό ήχο, μας υπόσχονται μια βραδιά που θα την θυμόμαστε για καιρό. Οι μουσικές προτιμήσεις και τα ατομικά στυλ των Infected Rain συνδυάζονται για να δημιουργήσουν κάτι νέο και συναρπαστικό για τους ακροατές τους.

Από την ίδρυσή τους το 2008, έχουν δώσει πολλές συναυλίες στη Μολδαβία, τη Ρουμανία και την Ουκρανία.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο του demo CD στο τέλος του ίδιου έτους, το οποίο αποτελούνταν από τρία τραγούδια: "With Me", "Parasite" και "No Idols". Τα επόμενα δύο χρόνια, συνέχισαν να παίζουν συναυλίες στην περιοχή και το 2009 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με έξι τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων των "Judgmental Trap", "Panika" και "Homeless".

Το πρώτο τους μουσικό βίντεο, "Judgmental Trap", κυκλοφόρησε το χειμώνα του 2009 και το 2011, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους, "Asylum", το οποίο ακολούθησε μια περιοδεία στη Ρουμανία για την υποστήριξη του δίσκου. Οι Infected Rain συνέχισαν να κερδίζουν προβολή και συνεργασίες με περιοδείες και την κυκλοφορία νέων μουσικών βίντεο για τραγούδια όπως το "At The Bottom Of The Bottle" και το "Me Against You".

Το 2014, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του, "Embrace Eternity", και ξεκίνησε την πρώτη του μεγάλη περιοδεία σε όλη τη Ρωσία, την Ουκρανία και ολόκληρη την Ευρώπη. Συνέχισαν να κερδίζουν δυναμική στη metal σκηνή με την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ τους, "86", το 2017, το οποίο περιελάμβανε επιτυχημένα τραγούδια όπως τα "Serendipity", "Mold" και "Orphan Soul".

Αφού πέρασαν το 2018 συνθέτοντας νέα μουσική και περιοδεύοντας, οι Infected Rain ανακοίνωσαν την υπογραφή τους με τη Napalm Records τον Φεβρουάριο του 2019 και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single με την ετικέτα, "Passerby", συνοδευόμενο από ένα μουσικό βίντεο. Ακολούθησε η κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ τους, "Endorphin", τον Οκτώβριο του 2019, το οποίο περιείχε τραγούδια όπως τα "The Earth Mantra", "Lure" και "Storm".

Μετά την επιτυχή κυκλοφορία του "Endorphin", οι Infected Rain δεν επαναπαύτηκαν στις δάφνες τους. Στη συνέχεια δημιούργησαν το πέμπτο άλμπουμ τους με τίτλο "Ecdysis", το οποίο έτυχε θερμής υποδοχής τόσο από τους θαυμαστές όσο και από τους κριτικούς τους. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2022.

Το "Ecdysis" εδραίωσε τη θέση του συγκροτήματος στη σύγχρονη metal σκηνή και τους χάρισε ένα αφοσιωμένο fanbase.

Επί του παρόντος, οι Infected Rain εργάζονται σκληρά για το έκτο άλμπουμ τους και οι θαυμαστές τους ανυπομονούν να δουν τι τους επιφυλάσσουν στη συνέχεια. Με την προηγούμενη επιτυχία τους, η μπάντα έχει θέσει τον πήχη ψηλά για τον εαυτό της και το επερχόμενο άλμπουμ τους αναμένεται να προσφέρει το ίδιο επίπεδο αριστείας που περιμένουν οι θαυμαστές τους.

Facebook
Instagram
Official Site

Support act: Skybinder

Οι Skybinder ανήκουν στη σκηνή της metalcore.

Ξεκίνησαν στην Αθήνα το 2010 με διαφορετικό όνομα (New World Disorder) και το 2018 αποφάσισαν να πάνε ένα βήμα παρακάτω τόσο ηχητικά όσο και σαν προσπάθεια να ακουστούν όπως αντίστοιχες μπάντες του εξωτερικού.

Μέσα στα πέντε χρόνια της ύπαρξης τους μετρούν πολλές συναυλίες και εμφανίσεις σε φεστιβάλ, ενώ έχουν μοιραστεί την σκηνή με αρκετά εγχώρια ονόματα και μη, με κορυφαία στιγμή την συμμετοχή τους στο Release Athens Festival μαζί με τους μέντορες τους Parkway Drive. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει δύο single από τον επερχόμενο δίσκο. To νέο άλμπουμ έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023!

#JoinTheCoreLegion
#Sky_Syndicate

Κυκλοφορίες:
- Trauma Αnd Trial (2019, album)
- Pillars Οf Fire (2020, double single)
- Mirage (2021, single)
- Cruel Sun (2021, single)
- Burden (2021, single)
- Second Wind (2023, single)
- Closer (2023, single)
- New album in 2023…!

Opening act: Absense

Oι Absense είναι ένα πενταμελές melodic death/groove metal συγκρότημα από την Αθήνα, επηρεασμένοι από καλλιτέχνες όπως οι In Flames, Meshuggah, και Machine Head.

Ο ήχος τους συνδυάζει το τεχνικό metal drumming, με το ογκώδες/aggressive tone του μπάσου και τις heavy κιθάρες, progressive & melodic death metal αισθητικής, μελωδικά φωνητικά μέρη, επιθετικά growls και γκρουβάτα breakdowns.

Ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις και την παραγωγή της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς τους, την οποία κυκλοφόρησαν το Νοέμβριο του 2020 με τίτλο "XV", συνοδευόμενη από το  video clip για το τραγούδι τους, με τίτλο "Of Lies".

Δελτίο Τύπου

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις συναυλίες στην Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET