O Iggy Pop αφηγητής σε ντοκιμαντέρ για τον Τουταγχαμών

Ο μουσικός συμμετέχει επίσης στο νέο single των Lovely Eggs

13/07/2021 @ 12:30

Ο σπουδαίος Iggy Pop όπως φαίνεται παραμένει δραστήριος σε διαφορετικά καλλιτεχνικά μέτωπα.

Όπως μεταδίδει το Variety, ο «νονός της punk» αναμένεται να έχει ρόλο αφηγητή σε ένα ντοκιμαντέρ για τον τάφο του Τουταγχαμών.

Ο Pop θα συμμετέχει στο "Tutankhamun: The Last Exhibition", ένα ιταλικής προέλευσης φιλμ το οποίο περιγράφει την ιστορία του τάφου του μυθικού Φαραώ, από την ανακάλυψή του το 1929 έως τις ανά τον κόσμο περιοδείες του εκθέματος, συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης, η οποία και διακόπηκε εξαιτίας του ξεσπάσματος της πανδημίας.

Σημειώνεται πως η αυθεντική εκδοχή του ντοκιμαντέρ είχε στον ρόλο του αφηγητή τον Ιταλό μουσικό Manuel Agnelli, με τους παραγωγούς της διεθνούς μεταφοράς να υπογραμμίζουν πως επιθυμούσαν να διατηρήσουν την ίδια αίσθηση στην νέα εκδοχή.

Ο σκηνοθέτης Sandro Vannini μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά πως στο άκουσμα της φωνής του Iggy Pop κατάλαβαν όλοι πως «αυτό ήταν ό,τι χρειάζονταν για την παραγωγή».

Επιπρόσθετα, ο θρυλικός μουσικός συμμετέχει στο νέο single των Βρετανών The Lovely Eggs με τον μινιμαλιστικό τρόπο που έχει συνηθίσει σε σχετικές συμμετοχές.

Συγκεκριμένα, ο Pop επαναλαμβάνει τον τίτλο του ψυχεδελικού κομματιού "I, Moron", του οποίου το animated video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

  • SHARE
  • TWEET