Η ιστορία του πιο επιτυχημένου metal youtuber

Η καριέρα του κ. Pellek, από την οντισιόν για τους Dragonforce μέχρι σήμερα

03/01/2016 @ 18:33

Χθες, ο πιο επιτυχημένος metal youtuber -ένα επάγγελμα που έχει ανθίσει τα τελευταία χρόνια- ανέβασε ένα βίντεο με ολόκληρη την ιστορία του. Γνωρίστε τον ταλαντούχο κυριο Pellek στον ακόλουθο σύνδεσμο του YouTube.

Προερχόμενος κατευθείαν από τα δάση της Νορβηγίας, ο Pellek ξεκίνησε το ταξίδι του στο YouTube πριν πέντε χρόνια. Από τότε μέχρι σήμερα, το κανάλι του έχει φτάσει τους 1.3 εκατομμύρια subscribers!

Για να γιορτάσει τον εξαψήφιο αριθμό εγγεγραμμένων, έφτιαξε το προαναφερθέν βίντεο, ούτως ώστε να μοιραστεί την ιστορία του με τον κόσμο.

«Φαίνεται πως πια έχουν ανοίξει όλοι τα μάτια τους σχετικά με αυτό που κάνω. Όμως, δεν χρειάζεται να κοιτάξεις πολύ πίσω για να διαπιστώσεις ότι ο κόσμος πίστευε πως το να κυνηγήσεις καριέρα φτιάχνοντας βίντεο στο διαδίκτυο δεν είναι καλή ιδέα. Οι δισκογραφικές, οι εταιρείες management και οι τηλεοπτικοί σταθμοί μου έλεγαν "δεν μπορείς να ζήσεις από το heavy metal, δεν ζούμε στη δεκαετία του '70"

Η υπόλοιπη ιστορία του Pellek αποτελείται από την οντισιόν που έκανε για τους Dragonforce, τη θητεία του στους Βρετανούς symphonic power metallers Damnation Angels και τη γνωριμία του με τον «πιο σημαντικό άνθρωπο της ιστορίας, τον συνεργό, παραγωγό και φίλο», Dragisha "Gisha" Djordjevic, πρώην μέλος των Atlantida.

Άλλοι επιτυχημένοι Youtubers που ασχολούνται με τη metal μουσική είναι ο Erock (1.2 εκατομμύρια subscribers), o Jared Dines (500 χιλιάδες) και ο Rob Scallon (475 χιλιάδες).

  • SHARE
  • TWEET