Και οι Europe στο billion club του Youtube

Το "The Final Countdown" ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο προβολές στην πλατφόρμα

03/06/2022 @ 12:55

Το "The Final Countdown" των Europe έγινε το πιο πρόσφατο video που ξεπέρασε το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου προβολών στο Youtube.

Την είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή του το ιστορικό συγκρότημα, ευχαριστώντας όσους και όσες έχουν απολαύσει το κομμάτι, ενώ παράλληλα, σε μια στιγμή αυτοσαρκασμού σημείωσε πως είναι βέβαιοι πως έχουν ενοχλήσει κόσμο με αυτό το τραγούδι.

Υπενθυμίζεται πως το "Τhe Final Countdown", του οποίου το εμβληματικό clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, περιέχεται στο, κλασικό πλέον, ομότιτλο τρίτο άλμπουμ του συγκροτήματος που κυκλοφόρησε το 1986, σημειώνοντας μαζική επιτυχία εξαιτίας της συχνής αναπαραγωγής του σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και το MTV, φτάνοντας μέχρι το No. 8 του Billboard Hot 100.

Όσον αφορά τον δίσκο, αποτέλεσε το διεθνές breakthrough των Europe, σκαρφαλώνοντας επίσης στην όγδοη θέση του Billboard ενώ έχει αναδειχθεί και τριπλά πλατινένιο.

Σχετικά με το περίφημο billion club του Youtube, σημειώνεται πως όσον αφορά τη rock μουσική, τα τελευταία χρόνια εισήλθαν στο κλειστό club οι Metallica με το "Nothing Else Matters", οι Arctic Monkeys με το "Do I Wanna Know?" καθώς και οι Linkin Park με τα "In The End" και "Numb", και πιο πρόσφατα οι Evanescence με το "Bring Me To Life".

  • SHARE
  • TWEET