Οι Hooverphonic επιστρέφουν στη χώρα μας

Για δύο μοναδικές βραδιές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο

20/09/2019 @ 12:57

Hooverphonic επιστρέφουν στη χώρα μας για δύο μοναδικές βραδιές, γεμάτες από τις επιτυχίες που αγαπά το ελληνικό κοινό, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στο Fix Factory Of Sound της Θεσσαλονίκης και το Σάββατο 14, στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα.

Η βελγική μπάντα, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο ευρωπαϊκό μουσικό στερέωμα, κατέχει μια ιδιαίτερη θέση και στις δικές μας καρδιές, με πιο πρόσφατη απόδειξη την εξαιρετική εμφάνισή τους στο Release Athens, τον περασμένο Ιούνιο.

Ετοιμαστείτε να ξανακούσουμε live όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους: "Mad About You", "Eden", "Inhaler", "2 Wicky", "Jackie Cane", "Sometimes", "Club Montepulciano", "Vinegar & Salt", "This Strange Effect", "Gentle Storm", "Amalfi" και πολλές ακόμα.

Υπεύθυνοι για μερικές από τις πιο υπέροχες μελωδίες που έχουμε ακούσει τα τελευταία 25 χρόνια, οι Alex Callier και Raymond Geerts έχουν κατορθώσει να συνδυάσουν με μοναδικό τρόπο στοιχεία από alternative rock, electro-pop, trip-hop, dream-pop με μία ρομαντική κινηματογραφική αισθητική.

Παραθέτουν δισκογραφικά και επί σκηνής, σε ένα άψογα προσεγμένο show, τις πολυποίκιλες επιρροές τους, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα που ζητά ο καθένας σε μια συναυλία. Την ίδια στιγμή, το μεγάλο «όπλο» τους είναι μια νέα τραγουδίστρια, η 18χρονη Luka Cruysberghs. Με τεράστιες φωνητικές ικανότητες, κατόρθωσε να χρωματίσει τον ήχο τους άμεσα, αποδίδοντας ιδανικά τόσο το νέο όσο και το παλαιότερο υλικό της μπάντας, κάτι που διαπιστώσαμε και το καλοκαίρι.

O τελευταίος δίσκος τους, "Looking For Stars", 10ος της καριέρας τους, κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες, χαρίζοντάς μας πανέμορφα singles, όπως το σαγηνευτικό "Romantic" και το funky "Uptight", που έχουν ήδη κατακτήσει το ελληνικό airplay, μαζί και με το "Looking For Stars", το εντυπωσιακό video του οποίου γυρίστηκε στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Hooverphonic Athens Thessaloniki December 2019

Info | Music

hooverphonic.com
facebook.com/HooverphonicOff/
instagram.com/hooverphonicoff/
twitter.com/hooverphonicoff
youtube.com/user/hooverphonicVEVO

Τιμές εισιτηρίων:

Αθήνα (14/12) / 25 ευρώ (προπώληση) - 30 ευρώ (ταμείο)

Θεσσαλονίκη (13/12) / 23 ευρώ (προπώληση) - 28 ευρώ (ταμείο)

Διάθεση:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / viva.gr + fuzzclub.gr/event/hooverphonic (Αθήνα)

viva.gr + fixfactoryofsound.gr/event/hooverphonic (Θεσσαλονίκη)

Φυσικά σημεία / Kαταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. To ακριβές πρόγραμμα και το support act θα γίνουν γνωστά από fuzzclub.gr / fixfactoryofsound.gr και τα social media.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET