Επταήμερο το Hellfest του 2022

Στις τρείς ημέρες του 2019 που παραμένουν sold out προστίθενται τέσσερις ακόμη

18/06/2021 @ 11:50

Έπειτα από την ακύρωσή του τόσο το 2020 όσο και την φετινή χρονιά, για την οποία ο ιδρυτής του δήλωνε απαισιόδοξος όσον αφορά την πραγματοποίησή του, το Hellfest αποκάλυψε την επίσημη διεξαγωγή του το 2022.

Το διάσημο metal φεστιβάλ, αναμένεται να προσθέσει τέσσερις μέρες στις, ήδη από το 2019 sold out, με αποτέλεσμα να αποτελεί συνολικά μια διοργάνωση επτά ημερών στην οποία θα εμφανιστούν 350 συγκροτήματα, τιμώντας την επέτειο δεκαπέντε χρόνων του θεσμού.

Το Hellfest 2022 θα διεξαχθεί στο Clisson της Γαλλίας σε δύο μέρη, με το γνώριμο πρώτο, από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου, να διαθέτει ως headliners τους Deftones, Faith No More και Avenged Sevenfold, ενώ θα εμφανιστούν επίσης οι Volbeat, Megadeth, Korn, The Dropkick Murphys, Judas Priest, Deep Purple, κ.ά..

Το δεύτερο, αναμένεται να λάβει χώρα στις 23, 24, 25 και 26 Ιουνίου 2022, και στο οποίο πρόκειται να εμφανιστούν ονόματα όπως οι Metallica, Guns N' Roses, Nine Inch Nails, Nightwish, Scorpions, Wardruna, Helloween, Whitesnake, Ministry, Alice Cooper, Bad Religion, Sabaton, Rise Against, Black label Society, κ.ά..

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και εισιτήρια για το φεστιβάλ ακολουθήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο, ενώ στην φωτογραφία που παρατίθεται από κάτω, μπορείτε να δείτε το πλήρες line-up και πως διαμορφώνεται κάθε μέρα και σε κάθε μια από τις σκηνές του φεστιβάλ.

  • SHARE
  • TWEET