Νέο single από τους Harakiri For The Sky

Ακούστε το "And Oceans Between Us"

11/12/2020 @ 12:10

Με την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους πονήματος να πλησιάζει, οι σπουδαίοι post-black metallers Harakiri For The Sky έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμη single.

Πρόκειται για το "And Oceans Between Us", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ και θα περιλαμβάνεται στο "Maere", που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου μέσω της Art Of Propaganda.

Το εν λόγω single διαδέχεται τα "I, Pallbearer" και "Sing For The Damage We've Done" ως προπομπός του δίσκου, με τον τραγουδιστή J.J. να σχολιάζει:

«Mερικές φορές συναντάς έναν άνθρωπο και νομίζεις πως είναι η αδελφή ψυχή σου, αυτός που θα θεραπεύσει όλες τις πληγές από τις περασμένες σπαραξικάρδιες εμπειρίες. Σκέφτεσαι πως αυτός είναι ο άνθρωπος που θα με σώσει από αυτόν τον παγωμένο και μοναχικό κόσμο, πάνω στην στιγμή που αντιλαμβάνεσαι όμως πως εν τέλει τα λόγια του εξελίχθηκαν σε δηλητήριο«.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το "Maere" εδώ.

Υπενθυμίζουμε πως το "Arson" συμπεριλαμβάνεται στα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της δεκαετίας του όπως αναδείχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του site, καθώς και πως οι Harakiri For The Sky εμφανίστηκαν ζωντανά στη χώρα μας τον Απρίλιο του 2019, ενώ, τέλος,  εδώ μπορείτε να ανατρέξετε και στα 10 αγαπημένα άλμπουμ της μπάντας, όπως η ίδια τα παρουσίασε στο Rocking.gr

  • SHARE
  • TWEET