Το προσωπικό μήνυμα του Glenn Tipton…

Με μια επιστολή ο κιθαρίστας απευθύνεται στους fans των Judas Priest

15/03/2018 @ 14:05

Σε μήνυμα που αναρτήθηκε στην προσωπική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης των Judas Priest, ο Glenn Tipton αναφέρεται στο ξεκίνημα της περιοδείας του συγκροτήματος αλλά και στο πρόβλημα υγείας που δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει σε αυτήν.

«Πλέον όλοι γνωρίζετε πως δεν θα συμμετάσχω στην περιοδεία της μπάντας λόγω των προβλημάτων υγείας που έχω. Λυπάμαι, αλλά διαγνώστηκα με Parkinson πριν από τέσσερα χρόνια και ο γιατρός μου εξήγησε πως είχα προσβληθεί από την ασθένεια τουλάχιστον μια δεκαετία πριν. Προφανώς και καταλάβαινα πως κάτι δεν πήγαινε καλά σε σχέση με την ευχέρειά μου στο παίξιμο της κιθάρας, αλλά το πάλευα. Έχω καλές και κακές μέρες αλλά η ασθένεια είναι εκφυλιστική. Ποτέ δεν θα ήθελα η μεγαλύτερη metal μπάντα του κόσμου να προχωρήσει με έναν συμβιβασμό. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων προβών λοιπόν, αποφάσισα να παραιτηθώ. Ο αντικαταστάτης μου, Andy Sneap, είναι ένας εξαιρετικός τύπος και είμαι σίγουρος πως θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις».

Και καταλήγοντας:

«Είμαι πολύ συγκινημένος από την αγάπη και την στήριξη που λαμβάνω από άλλους καλλιτέχνες αλλά και από fans. Δεν πρόκειται για το τέλος της καριέρας μου καθώς έχω ακόμα τη δυνατότητα να γράφω, να ηχογραφώ και στις καλές μου μέρες, μπορώ να ανεβαίνω στη σκηνή με το συγκρότημα για μερικά τραγούδια. Με τα νέα φάρμακα και την εξέλιξη της επιστήμης κανείς δε ξέρει τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Τέλος, το μεγαλύτερο "ευχαριστώ" πηγαίνει στους Rob, Richie, Ian και Scott οι οποίοι με στήριξαν σε όλα».

  • SHARE
  • TWEET