Ghost: Αποκαλύφθηκε ήδη η ταυτότητα του νέου τους κιμπορντίστα;

Μάθετε ποιον βάζουν στο στόχαστρό τους οι θεωρίες των fan της μπάντας

28/03/2017 @ 17:11

Ο χορός των φημών περί αποκάλυψης της ταυτότητας μελών των Ghost καλά κρατεί. Τώρα ήρθε γρήγορα η σειρά του ονόματος του νέου μουσικού που βρίσκεται πλέον πίσω από τα πλήκτρα τους να φημολογείται πως έχει ήδη αποκαλυφθεί.

Οι θεωρίες των fan της μπάντας, που απλώθηκαν γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έβαλαν κυρίως στο στόχαστρό τους τον Zac Baird, πρώην συνεργάτη των Korn.

Ο Baird αποχώρησε από τους γίγαντες του nu-metal το 2016, μετά από μια δεκαετία ατμοσφαιρικής προσφοράς στο συγκρότημα, με κύκνειο άσμα την συμμετοχή του στο τραγούδι "Take Me" του πρόσφατου άλμπουμ "The Serenity Of Suffering".

Τώρα, σε πρόσφατες αναρτήσεις του στο Twitter, ο Baird φέρεται να υπονοεί την συμμετοχή του στους Ghost. Αν δεν ακολουθείτε τον λογαριασμό του μουσικό και δεν σας ακολουθεί και αυτός, δεν θα μπορέσετε να δείτε τα επίμαχα «προστατευμένα» tweet, αλλά οι fan υπήρξαν πιο πονηροί από αυτό: Έβγαλαν screenshot!

Η θεωρία συνωμοσίας βρίσκει την αρχή της σε δύο αναρτήσεις της 13ης και 14ης Μαρτίου, όπου αποκαλύπτεται το γεγονός ότι ο Baird βγαίνει σε περιοδεία και φυσικά, όχι με τους Korn.

Την 24η Μαρτίου, ο Baird συνέχισε τα «κωδικοποιημένα» μηνύματα, δηλώνοντας πως «έχει περάσει το 90% της ζωής του σε κουστούμι», ενώ το ύστατο και πιο δυνατό καμπανάκι χτύπησε το post μιας φωτογραφίας ενός λευκού ηλεκτρικού keytar, ολόιδιο με αυτό που χρησιμοποιείται επί σκηνής στο τραγούδι "Mummy Dust".

Η ανάρτηση δημοσιεύθηκε συνοδευόμενη από την λεζάντα «Πρώτο show, ξεκινάμε!», το βράδυ που έλαβε χώρα και η πρώτη ζωντανή εμφάνιση των Ghost μετά από διάλειμμα τεσσάρων μηνών.

Και αυτό είναι το μόνο δημόσιο «ύποπτο» post του μουσικού:

 

that feeling you get when you miss a damn note & botch the take #thinkingmask

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zachary baird (@justcallmehorse) στις

  • SHARE
  • TWEET