Νέα τραγούδια από Mastodon, Billie Eilish, Pain Of Salvation, Sumac κ.ά.

Ακούστε, επίσης, νέο υλικό από Greg Puciato, Disillusion, Oceans Of Slumber, Obsidian Kingdom και Tomorrow's Rain

31/07/2020 @ 13:44

Η μουσική επικαιρότητα, αν και τέλη Ιουλίου συνεχίζει ακάθεκτη. Έτσι, εκτός από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας,  μια σειρά από καλλιτέχνες δημοσιοποίησαν νέα τραγούδια, που είτε αποτελούν προπομπό επερχόμενων κυκλοφοριών, είτε αποτελούν νέο υλικό έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα. Παρακάτω, μπορείτε να ακούσετε νέα μουσική από τους Mastodon, Billie EIlish, Pain Of Salvation, Greg Puciato, Sumac, Disillusion, Tomorrow's Rain, Obsidian Kingdom, Oceans Of Slumber

mastodon

Σε συνέχεια της χτεσινής διπλής τους ανακοίνωσης, οι Mastodon δημοσιοποίησαν σήμερα ένα νέο τραγούδι ονόματι "Fallen Torches" στο οποίο συμμετέχει και ο Scott Kelly (Neurosis). Το τραγούδι θα είναι μέρος της συλλογής "Medium Rarities" με σπάνια κομμάτια από όλη την πορεία της μπάντας. Σε αυτή, θα περιλαμβάνονται επίσης μεταξύ άλλων, διασκευές σε Feist, the Flaming Lips, Metallica καθώς και η μουσική που ηχογράφησε η μπάντα για το Game Of Thrones.

pain-of-salvation

Οι Pain Of Salvation προχώρησαν στην κοινοποίηση ενός δεύτερου δείγματος από το πολυαναμενόμενο "Panther". Έτσι, μετά το πρώτο single για το "Accelerator", η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα το video για το "Restless Boy". Ο Gildenlow, δήλωσε μάλιστα πως η ιδιότυπη επιλογή της μπάντας να δημοσιεύσει ένα single τέτοιου ύφους, αποσκοπούσε στην διάθεσή της να επιτρέψει στο κομμάτι να ανασάνει και να αφομοιωθεί καλύτερα από τους οπαδούς.

greg-puciato

O Greg Puciato, τραγουδιστής των The Dillinger Escape Plan, δημοσίευσε ένα ακόμη single από τον επερχόμενο προσωπικό του δίσκο. Μπορείτε να ακούσετε το "Roach Hiss" εδώ, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο "Child Soldier: Creator Of God" που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου και στο οποίο ο Puciato αναλαμβάνει όλα τα όργανα εκτός από τα τύμπανα, στα οποία θα συμμετέχουν οι Ben Koller (που παίζει στο “Roach Hiss”), Chris Pennie και Chris Hornbrook.

disillusion

Οι Γερμανοί Disillusion κυκλοφόρησαν πέρσυ το εξαιρετικό "The Liberation", το οποίο ολοκληρώθηκε με τη συμβολή οπαδών μέσω του Patreon. Τότε, λίγοι οπαδοί απέκτησαν ως επιβράβευση της συνεισφοράς τους από την μπάντα το "Between" single που δεν είχε συμπεριληφθεί στο δίσκο. Τώρα, οι Disillusion το κυκλοφορούν ως ειδικό επτάιντο single, το οποίο επίσης θα περιλαμβάνει ως b-side μια ειδική εκδοχή του "Time Let Go" από το "The Liberation".

sumac

Οι σπουδαίοι Sumac, οι οποίοι επιστρέφουν με νέο δίσκο το φθινόπωρο, ονόματι "May You Be Held", έδωσαν στη δημοσιότητα το single "The Iron Chair". Το κομμάτι, είναι το πρώτο δείγμα από τον διάδοχο του "Love In Shadow" (2018) και βρίσκει την μπάντα να αυτοσχεδιάζει ηχητικά στο στούντιο. Υπενθυμίζουμε πως ιθύνων νους των Sumac, Aaron Turner, φέτος κυκλοφόρησε δύο εξαιρετικούς δίσκους με τους Old Man Gloom.

obsidian-kingdom
Οι Obsidian Kingdom δημοσίευσαν το πρώτο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο τους. Η progressive metal μπάντα από την Ισπανία πρόκειται να κυκλοφορήσει το "Meat Machine" στις 25 Σεπτεμβρίου. Στο παρακάτω σύνδεσμο ακούτε το "Meat Star".

Μετά από δύο χρόνια ζωντανών εμφανίσεων με συγκροτήματα όπως οι Paradise Lost, οι Kreator, οι Tribulation, οι Swallow The Sun, οι Draconian, οι Rotting Christ και οι συμπατριώτες τους, Orphaned Land, οι Tomorrow's Rain αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο "Hollow". O δίσκος έχει αναχθεί σε μια από τις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες του ατμοσφαιρικού metal χώρου με συμμετοχές από Aaron Stainthorpe (My Dying Bride), Greg Mackintosh (Paradise Lost), Jeff Loomis (Arch Enemy/Nevermore),Fernando Ribeiro (Moonspell), Σπύρο Αντωνίου (Septicflesh), Σάκη Τόλη (Rotting Christ), Mikko  Kotamaki (Swallow The Sun), Kobi Farhi (Orphaned Land), Anders Jacobsson (Draconian), Shlomi Bracha (Mashina) και Lisa Cuthbert (session live φωνητικά στους The Sisters Of Mercy). Μετά τα "In The Corner Of A Dead End Street"  και "Fear", μπορείτε να ακούσετε το τρίτο κομμάτι, "Misery Rain", εδώ.

oceans-of-slumber
Στις 4 Σεπτεμβρίου οι Oceans Of Slumber κυκλοφορούν το ομώνυμο άλμπουμ τους, από όπου έχουμε ήδη ακούσει τα "The Adorned Fathomless Creation" και "A Return To The Earth Below". Το τρίτο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο αφορά μια μπαλάντα με συμμετοή του Mike Moss των Antimatter. Δείτε το video του "The Colors Of Grace" στον παρακάτω σύνδεσμο

billie-eilish
Νέο κομμάτι κυκλοφόρησε η μουσικός Billie Eilish. Η 18χρονη με τα πέντε Grammy και δυο Guinness, μεταξύ άλλων, βραβεία λόγω του πρώτου της δίσκου "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" είναι η πρώτη καλλιτέχνις που κερδίζει τέσσερις κύριες κατηγορίες Grammy - Καλύτερος Νέος Καλλιτέχνης, Δίσκος της Χρονιάς, Τραγούδι της Χρονιάς, Καλύτερη Ηχογράφηση. Ακούστε το νέο της κομμάτι "My Future" εδώ.

  • SHARE
  • TWEET