Fleetwood Mac: Αποκαθίστανται οι σχέσεις μεταξύ Mick Fleetwood και Lindsey Buckingham

Οι δύο μουσικοί άρχισαν να επικοινωνούν εκ νέου έπειτα από τον θάνατο του Peter Green

02/03/2021 @ 12:13

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Rolling Stone, o Mick Fleetwood αποκάλυψε πως οι σχέσεις του με τον Lindsey Buckingham έχουν αρχίσει να αποκαθίστανται.

Συγκεκριμένα, ο μουσικός ανέφερε πως οι δυό τους άρχισαν εκ νέου να επικοινωνούν το χρονικό διάστημα μετά τον θάνατο του Peter Green:

«Απολαμβάνω ειλικρινά την επανασύνδεσή μου με τον Lindsey, η οποία είναι ανοιχτή και γενναιόδωρη. Και οι δύο μας αποδειχθήκαμε όμορφα ειλικρινείς ως προς το ποιοί είμαστε καθώς και στο πώς φτάσαμε στο σημείο που βρισκόμαστε τώρα».

Ερωτώμενος για το εάν θα συμμετείχε o Buckingham σε μια αποχαιρετηστήρια περιοδεία των Fleetwood Mac, o Fleetwood απάντησε:

«Περίεργα πράγματα μπορεί να συμβούν. Θεωρώ την μπάντα μια τεράστια οικογένεια. Όλοι έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην ιστορία μας. Όλοι, ακόμη και άτομα όπως ο Bob Welch, που είχε τεράστια συνδρομή και συχνά ξεχνιέται.

Η θέση του Lindsey στους Fleetwood Mac δεν πρόκειται να ξεχαστεί για προφανείς λόγους, όπως και δεν πρέπει να ξεχαστεί.

Το όραμα μου για τα μελλοντικά μας σχέδια είναι μεγάλο. Θα ήθελα να συμβεί η επανένωση; Ναι. Μου αρέσει η σκέψη πως όλοι μας θα μπορούσαμε να θεραπευτούμε από αυτήν, ενώ σεβόμαστε τα παρόντα μέλη της μπάντας, τους Neil Finn και Michael Campbell».

Όταν κλήθηκε να απαντήσει για την σχέση του Buckingham με τη Stevie Nicks, που εν μέρει ευθυνόταν για την απομάκρυνσή του από την μπάντα το 2018, ο Fleetwood σχολίασε:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τη δυναμική μεταξύ τους. Δεν χρειάζεται καν να την προστατεύσω. Είναι γνωστή η κατάσταση μεταξύ τους».

Καταλήγοντας, ο μουσικός ανέφερε πως επιθυμεί και σκοπεύει να ξαναπαίξει και να συνθέσει μουσική με τον Buckingham, χωρίς να χρειάζεται αυτό να συμβεί υπό το όνομα των Fleetwood Mac.

  • SHARE
  • TWEET