Ο Geddy Lee δεν αποκλείει επανένωση των Rush

Ο εμβληματικός μπασίστας και ερμηνευτής αποκάλυψε πως δουλεύει πάνω σε νέα μουσική

13/11/2023 @ 14:41

Σε νέα του συνέντευξη στην Washington Post, o Geddy Lee αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επανένωσης με τον Alex Lifeson υπό το όνομα των Rush.

Συγκεκριμένα, ο μουσικός ανέφερε πως, παρά το τέλος του θρυλικού συγκροτήματος έπειτα από το θάνατο του Neil Peart, οι συμμετοχές του με τον Lifeson στις ιστορικές συναυλίες στη μνήμη του Taylor Hawkins την περασμένη χρονιά,αναζωπύρωσαν το ενδιαφέρον του:

«Ήταν ένα θέμα ταμπου. Το να παίζαμε ξανά αυτά τα κομμάτια μαζί με έναν τρίτο στη σκηνή, ήταν ο ελέφαντας στο δωμάτιο, και εξαφανίστηκε πλέον.

Είναι όμορφο να γνωρίζουμε εγώ και ο Alex, πως, αν αποφασίσουμε να βγούμε ξανά στη σκηνή, είτε ως μέλη ενός καινούριου πράγματος, είτε ως Rush που παίζουν μουσική των Rush, πλέον μπορούμε να το κάνουμε».

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Canadian Press, o Lee ετοιμάζει νέα μουσική.

Ο frontman των Rush, ολοκλήρωσε δύο ακυκλοφόρητες συνθέσεις, ονόματι "Gone" και "I Am...You Are", που προϋπήρχαν ως ακυκλοφόρητα demo από τη δεκαετία του '90, τα οποία και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στα πλαίσια της διάθεσης του audiobook της αυτοβιογραφίας του.

Επίσης, ο Lee, φημολογείται πως επικοινώνησε με τον Alex Lifeson για κάποιου είδους συνεργασία την επόμενη χρονιά, όταν και σκοπεύει να ξεκινήσει να δουλεύει πάνω σε νέο του προσωπικό project.

Συντονιστείτε στο Rocking για κάθε νεότερη πληροφορία γύρω από τα μελλοντικά βήματα των εμβληματικών μουσικών.

Δείτε επίσης:

Alex Lifeson: «Οι Rush δεν θα συνεχίσουν με κανένα τρόπο»

Rush: Οι Lifeson και Lee θέλουν να συνεργαστούν ξανά

  • SHARE
  • TWEET