Alex Lifeson: «Οι Rush δεν θα συνεχίσουν με κανένα τρόπο»

Ο μουσικός παραμένει δραστήριος σε άλλα μουσικά μέτωπα

05/07/2021 @ 11:38

Ο Alex Lifeson, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο "Trunk Nation With Eddie Trunk", αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να υπάρξει επανένωση του με τον Geddy Lee ως Rush.

Συγκεκριμένα, ο εμβληματικός κιθαρίστας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ξέρω πως οι οπαδοί των Rush είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία, και τους αγαπώ. Ήταν μια πραγματικά όμορφη διμερής σχέση. Νιώθω όμως, ειλικρινά, πως οι Rush τελείωσαν το 2015. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσουν οι Rush με κανένα τρόπο, επειδή ο Neil δεν θα είναι μέρος ενός τέτοιου γεγονότος.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να έχουμε άλλα πλάνα καθώς και να προχωρήσουμε σε άλλες ενέργειες που ευεργετούν τις κοινότητες μας. Έχω αρκετά σχετικά πράγματα κατά νου, τα οποία δεν περιλαμβάνουν απαραίτητα τον Geddy».

Ο μουσικός σχολίασε και την τελευταία περιοδεία του σχήματος:

«Εκτός από το εάν μπορούσαμε να είμαστε στο 100%, ο Neil δεν ήθελε να δώσουμε άλλες συναυλίες. Ήταν δύσκολο για αυτόν, να δίνει κάθε βράδυ ένα τρίωρο show, ειδικά με τον τρόπο που έπαιζε τύμπανα. Ήταν ένα θαύμα και μόνο το γεγονός πως ήταν σε θέση να παίξει».

Σε άλλα μουσικά νέα όσον αφορά τον Lifeson, ο κιθαρίστας αποκάλυψε πρόσφατα πως πρόκειται να κυκλοφορήσει εντός του χρόνου έναν δίσκο δέκα κομματιών σε συνεργασία με τους Andy Curran και Maiah Wayne, υπό το όνομα Envy Οf None.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγες εβδομάδες, ο μουσικός σε συνεργασία με τον Andy Curran (μπάσο) έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέες συνθέσεις, οι οποίες προς το παρόν είναι άγνωστο αν θα περιλαμβάνονται σε μελλοντική κυκλοφορία των Envy Of None.

Επιπρόσθετα, ο Lifeson αναμένεται να συνεργαστεί με τους Kirk Hammet και Tom Morello σε ένα καινούριο single, το οποίο πρόκειται να περιέχεται σε επερχόμενo project του κιθαρίστα των Rage Against The Machine, στο οποίο, όπως σχολίασε ο Lifeson θα συμμετέχει πληθώρα μουσικών.

Tο κύκνειο άσμα των Rush, "Clockwork Angels" του 2012, το οποίο και αναδείχθηκε από το Rocking ως ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας.

  • SHARE
  • TWEET