Την αυτοβιογραφία του θα κυκλοφορήσει ο Geddy Lee

O μουσικός αποκάλυψε πώς πέρασε την καραντίνα

22/09/2021 @ 13:49

Ο Geddy Lee, ευρύτερα γνωστός ως μπασίστας και τραγουδιστής των Rush, αποκάλυψε πως σκοπεύει να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του.

Ο σπουδαίος μουσικός ανακοίνωσε το γεγονός με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Πώς πέρασα τον χρόνο μου μέσα στη πανδημία; Δεν περίμενα πως από το Μάρτιο του 2020 θα είμαι κλεισμένος στο σπίτι για ενάμιση χρόνο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που πέρασα στο Τορόντο από όταν ήμουν 19 και επισκεπτόμασταν μπαρ της περιοχής με τους Rush.

Παρά το γεγονός πως εγώ και η γυναίκα μου ακυρώσαμε πολλά από τα σχέδιά μας, υπήρχαν και κάποια θετικά σε αυτή την κατάσταση. Μάθαινα στον εγγόνό μου baseball και παρατήρηση πτηνών, φρόντιζα τα κατοικίδιά μου και περνούσα τα απογεύματά μου με το άλλο μου μισό.

Α, και κάτι άλλο. Ξεκίνησα τη συγγραφή. Λέξεων, αυτή τη φορά.

Ο φίλος και συνεργάτης μου στο "Big And Beautiful Book Of Bass", Daniel Richler, είδε πόσο δυσκολευόμουν να αντιμετωπίσω τον θάνατο του Neil Peart, και για να με βγάλει από τη συναισθηματική αυτη κατάσταση με το να μου ζητάει να διηγηθώ ιστορίες από το παρελθόν. Στην αρχή ήμουν διστακτικός αλλά μετά έδινα μάχη με τις λέξεις. Σύντομα τα μικρά μου βήματα έγιναν ολόκληρα κεφάλαια! Τα ξαναέγραφα διαρκώς, όντας ο πυρηνικός ψυχαναγκαστικός που είμαι, προσθέτοντας διαρκώς οπτικές και λεπτομέρειες από τα αρχεία μου. Επιχειρούσα να λύσω ένα μυστήριο διαφορετικό από τα άλλα.

Αυτή η βιογραφία μου, θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2022 μέσω της HarperCollins».

Δείτε επίσης:

Rush: Οι Lifeson και Lee θέλουν να συνεργαστούν ξανά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Geddy Lee (@geddyimages)

  • SHARE
  • TWEET