Νέος δίσκος και ταινία από τον Fantastic Negrito

Στη δημοσιότητα το πρώτο single μέσα από τον διάδοχο του εξαιρετικού "Have You Lost Your Mind Yet"?

10/02/2022 @ 12:55

Όπως φαίνεται η συναυλιακή επιστροφή του Fantastic Negrito στη χώρα μας θα συνοδεύεται από ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ.

Ο μουσικός αποκάλυψε την άφιξη του διαδόχου του εξαιρετικού προ διετίας "Have You Lost Your Mind Yet?", ο οποίος θα ονομάζεται "White Jesus Black Problems" και θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου μέσω του label του, Storefront Records.

Ο Negrito συνδύασε την ανακοίνωση του άλμπουμ με τη δημοσιοποίηση του video clip για το single "Highest Bidder", το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Όσον αφορά τις θεματικές του δίσκου, ο οποίος θα συνοδεύεται και από ένα σχετικό film βασισμένο στη μουσική του άλμπουμ, ο καλλιτέχνης εξήγησε πως εμπνέονται από την ζωή των, προ επτά γενεών, συγγενών του, μια λευκή υπηρέτρια με καταγωγή από τη Σκωτία και ένας Αφροαμερικανός σκλάβος, των οποίων ο γάμος ήταν ανοιχτά ενάντιος στους ρατσιστικούς νόμους της Virginia κατά το 1750.

Σημειώνεται πως στον δίσκο, του οποίου το εξώφυλλο και το tracklist μπορείτε να δείτε παρακάτω, δεν περιλαμβάνεται το single του περασμένου Αυγούστου, "Rolling Through California".

Υπενθυμίζεται πως ο προκάτοχος του "White Jesus Black Problems", αναδείχθηκε από το Rocking ως ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς του ενώ απέφερε στον Negrito και το Grammy καλύτερου σύγχρονου blues άλμπουμ.

01 Venomous Dogma
02 Highest Bidder
03 Mayor of Wasteland
04 They Go Low
05 Nibbadip
06 Oh Betty
07 You Don’t Belong Here
08 Man With No Name
09 You Better Have a Gun
10 Trudoo
11 In My Head
12 Register of Free Negroes
13 Virginia Soil

Δείτε επίσης:

«10»: Τα καλύτερα τραγούδια του Fantastic Negrito

  • SHARE
  • TWEET