Νέα μπάντα με μέλη από Faith No More, Stone Sour, Lagwagon

Ακούστε το πρώτο single του supergroup

10/02/2021 @ 11:26

Μέλη των Faith No More, Stone Sour, Lagwagon και Trash N' Privilege δημιούργησαν εν μέσω καραντίνας ένα νέο συγκρότημα.

Συγκεκριμένα, οι Billy Gould (Faith No More - μπάσο), Christian Martucci (Stone Sour/Corey Taylor - κιθάρες/φωνητικά), Dave Raun (Lagwagon τύμπανα), και Steve Shephard (Trash N’ Privilege - κιθάρες) δημιούργησαν τους Dirty O’Keeffe και έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τους single.

Πρόκειται για το κομμάτι "Brick Or Bullet", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, με τα έσοδα να διατίθενται στην καμπάνια Save Our Stages.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν το συγκρότημα θα επεκτείνει τη συνεργασία του και στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δίσκου.

Με τις περιοδείες των Faith No More να έχουν ακυρωθεί, ο Gould είχε χρόνο για την δημιουργία του νέου project, ενώ ο συμπαίκτης του στην μπάντα Mike Patton κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο νέο δίσκο με τους Mr. Bungle, ενώ αναμένεται στις 26 Μαρτίου να κυκλοφορήσει και άλμπουμ με τους Tomahawk.

Ο Martucci με τη σειρά του,συμμετείχε στον προσωπικό δίσκο του Corey Taylor, "CMFT", ενώ υπενθυμίζεται πως ο Dave Raun, συμμετέχει επίσης, πέρα από τους Lagwagon, και στο punk rock supergroup Me First and the Gimme Gimmes.

Μείνετε συντονισμένοι στο Rocking.gr για κάθε νεότερη πληροφορία σχετικά με τους Dirty O'Keefe.

  • SHARE
  • TWEET