Και ειδική έκδοση του "Welcome To My Nightmare" από τον Alice Cooper

Ο συνδυασμός του concert film "Welcome To My Nightmare" με το τηλεοπτικό "Alice Cooper: The Nightmare" αποδεικνύει την ιδιοφυΐα του Cooper

12/07/2017 @ 13:26

Αναμένοντας την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, "Paranormal", στις 28 Ιουλίου, ο Alice Cooper ανακοίνωσε και την ειδική έκδοση του DVD "Welcome To My Nightmare".

Το "Welcome To My Nightmare Special Edition", που θα κυκλοφορήσει στις 8 του Σεπτέμβρη από την Eagle Rock Entertainment, θα περιλαμβάνει το τηλεοπτικό επεισόδιο του 1975 "Alice Cooper: The Nightmare", το οποίο γίνεται διαθέσιμο για πρώτη φορά, μαζί με το concert film του 1976, "Welcome To My Nightmare".

Έχοντας βγει στον αέρα του αμερικανικού καναλιού ABC, το "Alice Cooper: The Nightmare" περιλαμβάνει σε ζωντανή εκτέλεση και δραματοποιημένα όλα τα τραγούδια του άλμπουμ "Welcome To My Nightmare", το οποίο τότε είχε μόλις κυκλοφορήσει.

Συνδυάζοντας τον τρόμο, το θέατρο και την ροκ μουσική, το "Welcome To My Nightmare" του Alice Cooper ήταν ένα show που δεν είχε υπάρξει παρόμοιό του μέχρι τότε στην τηλεόραση.

Κλασικές επιτυχίες όπως τα "School's Out", "Only Women Bleed", "Billion Dollar Babies", "Welcome To My Nightmare", "No More Mr. Nice Guy", "I'm Eighteen" και "Department Of Youth" πλαισιώνονται από γιγάντιες αράχνες, σκελετούς, κύκλωπες και την μοναδική φωνή του άρχοντα της φρίκης, Vincent Price, εισάγοντας για πρώτη φορά τους θεατές σε έναν εφιάλτη από τον οποίο δεν ήθελαν να ξεφύγουν.

Ο συνδυασμός του "Welcome To My Nightmare" με το τηλεοπτικό show "Alice Cooper: The Nightmare" αποδεικνύει την ιδιοφυΐα του Cooper. Δεν πρόκειται για μουσική ή τρόμο, αλλά για μια ολοκληρωμένη εμπειρία που εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να στέλνει ρίγη ανατριχίλας στις ραχοκοκαλιές των ανά τον κόσμο ακροατηρίων.

"Welcome To My Nightmare" Tracklist:

01. The Awakening
02. Welcome To My Nightmare 
03. Years Ago 
04. No More Mr. Nice Guy 
05. I'm Eighteen 
06. Some Folks 
07. Cold Ethyl 
08. Only Women Bleed 
09. Billion Dollar Babies 
10. Devil's Food 
11. The Black Widow 
12. Steven 
13. Escape 
14. School's Out
15. Department Of Youth

"The Nightmare" Tracklist:

01. Welcome To My Nightmare 
02. Devil's Food 
03. Some Folks 
04. Only Women Bleed 
05. Cold Ethyl
06. The Black Widow 
07. Years Ago 
08. Department Of Youth 
09. Years Ago (Reprise) 
10. Steven 
11. The Awakening 
12. Ballad Of Dwight Fry
13. Escape 
14. The Awakening (Reprise)

  • SHARE
  • TWEET